T a r a f s ı z D e ğ i l i z

[ANADOLU HABER] İP MİTİNGİNDE "SİVİL" ASKERLER!! 8/21/2008 Karakter Boyutu: General organize etti, ordu içinde askerler sivil kıyafetlerle İP mitinglerine taşındı! İşte TSK'ya uzanan Ergenekon ağı! Ergenekon Terör Örgütü soruşturması çerçevesinde İşçi Partisi miting

İP MİTİNGİNDE "SİVİL" ASKERLER!!

General organize etti, ordu içinde askerler sivil kıyafetlerle İP mitinglerine taşındı! İşte TSK'ya uzanan Ergenekon ağı!


Ergenekon Terör Örgütü soruşturması çerçevesinde İşçi Partisi mitinglerine askerlerin sivil kıyafetle katılımının sağlandığı, bu organizasyon için general rütbeli bir askerin birliklerle irtibat sağladığı belirlendi.

Ergenekon Terör Örgütü soruşturması çerçevesinde İşçi Partisi mitinglerine askerlerin sivil kıyafetle katılımının sağlandığı, bu organizasyon için general rütbeli bir askerin birliklerle irtibat sağladığı belirlendi.

Doğu Perinçek'in sekreteri ile, bir general arasında gerçekleştiği belirlenen bir telefon görüşmesinde ismi belirlenemeyen generalin İşçi Partisi'nin yurt genelindeki mitinglerine askerlerin sivil kıyafetle katılımını sağladığından bahsettiği tespit edildi.
İşçi Partisi'ne yapılan baskında ele geçirilen ve l'den 3'e kadar numaralandırılan Saat: 20.55 ile başlayıp iyi akşamlar ile biten doküman incelemesinde Perinçek'in sekreteri Havva Baran ile sözkonusu general arasında şu görüşme tespit edildi:

İŞTE O GÖRÜŞME
General: Kızım ben Milli Birlik komitesi komutanlarındanım. General. Doğu'ya da böyle söylersen bilir. Abiniz, babanız, komutanızım. Ben taaaa TİP döneminde Behice Boran dönemlerinden partiyi bilirim. Sizin yaşınız küçük belki o dönemleri bilmezsiniz. İsminiz ne kızım.

Hava(Doğu Perinçek'in sekreteri) - Hava Baran

General - Aaaaa benim kızımın adı da Hava. Sekreterim sizinle niye görüşmemiş. Ben Doğu'nun parti mitinglerini yakından takip ediyorum. Van, İzmir, Muğla, Denizli mitinglerine askeriyeden komutanlıklara, gerekli yerlere emirler verdim. Mitinglere sivil elbiseyle katılım sağlıyorum. Van mitinginde doğu birliklerine talimat verdik büyük bir katılım oldu bizden. Mitinge katılanlara daha sonra 15'er günlük izin verdireceğim. Denizli çıkışında çay içirmeden göndermeyin dedim içmişler mi acaba?

Kızım beni tanıman için söylüyorum Harp Akademileri Okulunda ikinci Atatürk işte aramızda yetişiyor derlerdi. İkinci Atatürk diye lakap takarlardı. Böyle söylersen Doğu kim olduğumu bilir. Mitinglere katılın emrini veren komutanmış deyin. İstanbul'da da komutanlıklara emir verdim, mitinge sivil katılım sağlayacaklar. Doğu'ya da bizi çok iyi bilen 27 Mayıs çekirdeklerinden derseniz iyi tanır. Çekirdek kelimesini özellikle kullanıyorum. Haa Doğu konuşmalarında silahlı kuvvetlerden bahsetmesin iyi olmaz. Dışımızda bir sürü düşman kuvvetler var. Partimizi şimdi meclise sokacağız, daha sonraki planımız da Türkiye'yi erken seçime götürüp partiyi tek başına iktidar yapmak. Bu olacak. Aslında telefonlar dinleniyordur bunları konuşmak yanlış ama, seçimlerden sonra sizi ve Doğu'yu makamıma çağırıp brifing vereceğim. Madem sekretersin Partiyi daha düzenli, daha tertipli asker gibi nasıl yaparız onları anlatacağım. Tabi size yazılı tavsiyelerde bulunacağım. Yazılı yalnız. Bu anlattıklarımı yarın Doğu'ya anlat, yalnız o büyük odada değil, sizin arka tarafta küçük bir odanız var ya, orada oturup anlat. Ben sizin orayı biliyorum. Bak saklamanıza gerek yok ki, bizim kimseden korkacak bir şeyimiz yok. Herkese Doğu'nun telefonlarını verebilirsiniz.

Hava - Peki efendim başkanıma aktaracağım. (....)


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.