T a r a f s ı z D e ğ i l i z

[ANADOLU HABER] SENİ GİDİ TAKİYECİ SENİİİ

CAN ÇIKAR HUY ÇIKMAZ,YILLARCA MİLLETE AYNI ŞEYİ YAPMADI MI ?




VATAN


Kayıp trilyon davası nedeniyle hakkında verilen 2 yıl 4 aylık hapis cezası geçen salı günü Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından "affedilen" Necmettin Erbakan, dün aftan sonra ilk kez cuma namazı için yazlığından çıktı. 26 Mayıs tarihinden bu yana hapis cezasını denize sıfır villasında çeken ve cezasının bitmesine 2 yıl 25 gün kala Gül affıyla özgürlüğüne kavuşan Erbakan, aylar sonra basının karşısına da çıktı.

82 yaşında olan ve iki korumasının desteğiyle yürüyebilen Necmettin Erbakan cuma namazı için gittiği Altınoluk'a 3 kilometre uzaklıktaki Ayvalı Burun Camii'nde sevgi gösterileriyle karşılandı. Erbakan'ı görebilmek için çok sayıda Saadet Partili camiye akın etti. Kimi Erbakan'ın elini öpmeye çalışırken kimisi ise "Mücahit Erbakan" diye seslendi.

Cemaat Erbakan'ı izleyen basın mensuplarına ise tepki gösterdi. Yürüme güçlüğü çeken Erbakan namazı oturduğu sandalyede kılabildi. Cuma namazının ardındansa Erbakan, geleneksel hale gelen Ayvalı Burun Camii'nin asmalı kamelyasında yapacağı sohbetine alkışlar eşliğinde yine korumalarının yardımıyla geldi.

Namazını sandalyede kıldı

Konuşmasına besmele ile başlayan Erbakan, "Hakkâ şükür, yapılmış olan hata düzeltilmiştir. Yine Nijerya, Afganistan, Endonezya, Mekke ve Medine'den bize dua eden kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca Sayın Cumhurbaşkanı Gül, kendisinden beklenen olgunluğu üstlenmiştir, bundan ötürü de kendisine teşekkür ediyorum. Bu asmanın altında sizlerle buluştuğum için, Allah'a şükrediyorum" dedi. Erbakan gazetecilerin "Talebeniz sizi affetti, siz onları affettiniz mi?" sorusuna, bir yıl önceki duygu ve düşüncelerinden çok uzak bir yanıt verdi. 22 Temmuz seçimleri öncesinde AKP'yi "Ben ders anlatırken onların aklı dışarıda top oynamaktaymış" diye eleştiren RP Eski Genel Başkanı Necmettin Erbakan, Cumhurbaşkanı Gül'ün ev hapsini affetmesinin ardından, bu soruyu "Onlar bizim kardeşlerimiz, talebelerimiz ve evlatlarımızdır" diye yanıtladı.


--
==============================
SAÇMA SAPAN MAİLLER İSTEMİYORSANIZ,CİDDİ,
TARTIŞMALI,EĞİTİCİ ,BİLGİLENDİREN
PAYLAŞIMDA BULUNACAKSANIZ,
KAVGA YERİNE TARTIŞACAKSANIZ;
EĞLENMEYİ DE SEVİYORSANIZ
SİZİ ARAMIZA GÖRMEYİ ÇOK İSTERİZ

http://groups.google.com.tr/group/demokrasiplatformu
==============================
======

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.