T a r a f s ı z D e ğ i l i z

Hamza Bindal’ın ağabeyi Hasan Bindal’ı PKK öldürmüş-Kim bunlar?

Hamza Bindal'ın ağabeyi Hasan Bindal'ı PKK öldürmüş-Kim bunlar?*Not: internette Hamza Bindal ve Hasan Bindal yazarak arama yaptığınızda önemli bilgi ve belgelere ulaşacaksınız.İşte bir tanesi:


ERGENEKON'UN GİZLİ TANIĞI BİNDAL'IN AĞABEYİNİ PKK ÖLDÜRMÜŞ

http://www.habervitrini.com/haber.asp?id=354867



İSTANBUL Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Gaziantep Cezaevi'yle yaptığı karşılıklı yazışmaların Ergenekon iddianamesinin ekine konulması ile kimliği ortaya çıkan gizli tanık PKK'lı Hamza Bindal'ın ağabeyi Hasan Bindal'ın, terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın çocukluk arkadaşı olduğu ve örgüt tarafından iç çekişme sonucu öldürüldüğü belirtildi. İSTANBUL Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Gaziantep Cezaevi'yle yaptığı karşılıklı yazışmaların Ergenekon iddianamesinin ekine konulması ile kimliği ortaya çıkan gizli tanık PKK'lı Hamza Bindal'ın ağabeyi Hasan Bindal'ın, terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın çocukluk arkadaşı olduğu ve örgüt tarafından iç çekişme sonucu öldürüldüğü belirtildi. Hasan Bindal'ın öldürülmesinin ardından Öcalan'ın yanından ayırmadığı Hamza Bindal ise, 2003 yılında PKK'dan ayrılarak yerleştiği Almanya'da 2005 yılında tutuklanarak Türkiye'ye iade edilmişti. Hamza Bindal, Öcalan'ın karakutusu olarak biliniyor ve çok önemli toplantılarda Öcalan ile aynı fotoğraf karelerinde yer alıyordu.Açık kimliği, yazışmaların Ergenekon iddianamesinin eklerine konulması ile ortaya çıkan Ergenekon'un gizli tanığı PKK'lı Hamza Bindal'ın ağabeyi ve terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın çocukluk arkadaşı olan Hasan Bindal'ın 1997 yılında Suriye'de örgüt içi çekişme sonucu öldürüldüğü ortaya çıktı.

Öcalan, İmralı'da 3 hafta önceki görüşmede avukatlarına, Hasan Bindal'ın öldürülmesi ile ilgili, "Benim çocukluk arkadaşım olan Hasan Bindal'ın öldürülmesi de yine çetelerin işidir. O dönem bir tatbikat vardı, Hasan Bindal gitmek istemedi, ben, 'git, izle, neler oluyor gör' dedim. O tatbikatta Hasan öldürüldü. Ben olay yerine gidip inceleme yaptım. Hasan'ı öldüren kurşun 300 metreden atılmıştı ve özel yapım bir kurşundu. vücuda girince patlayan bir kurşundu. Burada hedeflenen aslında bendim ve kurtulmak mümkün değildi" demişti.

CEZAEVİNDEN ÇIKTI APO'NUN YANINA GİTTİ

Ergenekon iddianamesinin gizli tanığı olduğu, yazışmaların iddianamenin eklerine konulması ile ortaya çıkan Hamza Bindal, 12 Eylül darbesinin ardından Gaziantep Cezaevi'nde 11 yıl yattıktan sonra Öcalan'ın köylüsü olması nedeniyle ağabeyi gibi o da Öcalan'ın yanına gitti. Hasan Bindal'ın öldürülmesinden sonra Öcalan, kardeşi Hamza Bindal'ı yanından hiç ayırmadı. Çok önemli toplantılarda Hamza Bindal Öcalan ile hep aynı fotoğraf karelerinde yer aldı. Öcalan'ın kara kutusu olarak bilinen Hamza Bindal, 2003 yılında PKK terör örgütünden ayrılarak Almanya'da yaşamaya başladı.

ALMANYA TÜRKİYE'YE İADE ETTİ

Almanya'nın Stutgart kentinde 12 Ağustos 2004'te iltica talebinde bulunan Hamza Bindal'ın, Türkiye'de 9 yıl yatması gereken cezası ve politik konumundan dolayı iltica talebi reddedildi. 10 Ekim 2005 tarihinde oturma iznini uzatmak için polise giden Bindal tutuklandı. 11 Ekim 2005 tarihinde mahkemeye çıkartılan Bindal'ın, 21 Ekim 2005 tarihinde de Türkiye'ye iadesine karar verildi.Hamza Bindal, bugün Irak Devlet Başkanı olan Irak Kürdistan Yurtseverler Birliği (IKYB) lideri Celal Talabani, DTP lideri Ahmet Türk, Kürdistan Sosyalist Partisi lideri Kemal Burkay ve Öcalan'ın Lübnan'ın Bareliyas kasabasında yaptığı toplantıda Öcalan'ın arkasında fotoğraf karelerinde yer almıştı.


1 yorum:

  1. bu oyun aynı stranc hamlelerı gıbı rakıbınızın hamlesıne karsı sıızn hamlenız,aynı zamanda bu dugun corbası ama karusuturun bu dügün corbasını dıbı yanmasın kı altından daha neler cıkacak.varan 1 okkan cınayetı pkk-devlet-jıtem ısıdır.varan 2 pkk aslında cok onceden bıtecek bır orgut ıken bu kokusmus ceteler sayesınde 30bın kısın olmesıne goz yumuldu.varan 3 pıyonların ardındakı patronlar hıcbır zaman cıkmayacak.rahmetlı ugur mumcunun katılerını huketlerı zamanında yakalamayan ınsanların onun ölum yıldonumunde konusma hakkı yoktur

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.