T a r a f s ı z D e ğ i l i z

Kahrı da hoş, lütfu da hoş. (ekte resim)



Merhaba,Sene 1996 idi; lisedeyken okulda sorunlar yaşıyordum. Bazıları benimle uğraşıyorlardı. Serseriler aslında gözlerine kestirdikleri herkes ile uğraşıyorlardı ancak bu sefer bana çatmışlar ve karşılığını görmüşlerdi. Okulda bir kaç kere kavga çıkmıştı. Ben de Selhim isminde birinin burnunu kırmıştım. Bu şahıs öyle biriydi ki ABD'ye turist olarak gittiğinde Türklüğünden utanıp "Macarım" dediğini ve iyi İngilizcesiyle inandırdığını ballandıra ballandıra anlatıyordu. İşte bu ŞEREFSİZ, kavgadan sonra arkadaşlarıyla birlikte arkamdan anneme sövdü. Herkese annem ve babamla ilgili iftiralar yaydı. Ben farkettiğimde kendisi ile tekrar dövüştüm. Sonradan öğrendim ki arkamdan, "alındı Görkem, gocundu, oysa ki ben şaka yapmıştım" gibi şeyler söylemiş. Ben de çok popüler biri olmadığımdan insanlar arasında yayıldı söyledikleri. İşte bu 1 hafta-10 gün gibi kısa sürede olay büyüdü. Medyaya aksetmiş. Ondan sonra ne kadar ben "piç değilim" dediysem de insanlar inanmadılar, "o zaman neden herkes öyle diyor" dediler. Olay büyüdü de büyüdü. Oysa ki ben mücadele ediyordum. Daha önce de anlattığım gibi ne dava açabildim ne de TV'de konuşturdular. Milyonlarca insanın beyni kötü haberin popülerliği ile medya tarafından yıkandı. Ama şimdi siz "haklıya değil güçlüye; sesi çok çıkana" inanmayı tercih edip kanıt isteyebilirsiniz. O zaman sizi İnternet siteme (www.gorkemates.com) beklerim. Zira benim ve ailemin ne TV kanalımız var ne de hatırlı tanıdıklarımız. Bana medyanın ne cevap verdiğini ana sayfadan öğrenebilirsiniz. Kısaca önce ilgilenmelerine rağmen daha sonra yöneticilerinin beni istemediğini söyleyip geri çevirdiler.Dediğim gibi siz aslında bunları ana hatlarıyla zaten biliyorsunuz. Ama sanırım sesi çok çıkana, kötü habere inanmak size daha kolay geliyor. Bu nedenle bütün suçu bana ve aileme yükleyen toplum çoğunluğundan biri olmayı tercih ediyorsunuz. Böylelikle başkalarına karşı sorumluluktan kurtuluyorsunuz. "Görkem şöyle böyle", "vur Görkem'e" anlayışı..."Sen, kötülüğü güzellikle sav, Biz onların neler dediğini daha iyi biliriz."
Müminun Suresi, 98Ben hayrın ve şerrin Allah(c.c.)'tan geldiğine inanıyorum. Tabi bu derin bir felsefe, bunu size bir sayfalık bir ileti ile anlatamam. Ancak şu kadarını söyleyeyim: Ben, ailem ve sesimi duyurabildiğim insanlar ve diğerleri "ilahi bir sınamadan" geçiyoruz. Benim ve ailemin sabrı ve mücadele gücü, sizlerin yani sesimi duyan çevremdekilerin tanıdıklarına, komşularına, arkadaşlarına karşı olan İSPATLANMAMIŞ bir iddiaya olan tavrı ve diğerlerinin de tanımadıkları birinin aleyhinde gıybet edip etmeyecekleri sınanıyor. Nasıl ki bazı insanlar hastalıklarla, borçlarla, ölümlerle sınanıyorsa biz de bununla sınanıyoruz. Doğrusunu Allah(c.c.) bilir."Gafil, hür, namuslu, inanmış kadınlara iftira edenler dünyada da, ahirette de lanetlenmişlerdir; onlara büyük bir azap da vardır."
"Bir gün onların dilleri, elleri, ayakları kendilerine karşı tanıklık edecektir."
"O gün Allah onlara cezalarını hakkıyla verecektir; o zaman anlıyacaklar ki, Allah, apaçık haktır."
Nur Suresi, 23-25Saygılarımla,Görkem Ateş
www.gorkemates.com
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.