T a r a f s ı z D e ğ i l i z

Tekstil Günlüğü 01/08/2008 - 09/08/2008

Tekstil Günlüğü 01/08/2008 - 09/08/2008
Hafta tekstilde olumsuz haberler ile sona geçti diyebiliriz. Televizyon ekranlarına yansıyan ve ana haberlerde tekstilin durumunu gözler önüne seren, Kula mensucat'ın sahibi Erol EYİLİK'in iflası sonrası İzmir'de bir tekel büfesinde çalıştığı gösteren görüntüler tekstilde yıkımı bir kez daha tescillemiş oldu. Bir dönemin en büyük tekstilcisi bugün bir tekel büfesi işletiyor.
Hafta başında Avrupa'dan yansıyan olumsuz haberler sektörde haftanın olumsuzluğunun başlangıcı oldu. İngiltere tekstil piyasası son altı ayda 40 tekstil firmasının kapandığını açıkladı. Bu rakam geçen yılın tamamında kapanan 33 firma karşısında korkunç bir büyüklüğe sahip. Ardından yurtiçinden gelen Denizlide bulunan Uslu Grubuna bağlı TÜMTEKS in kapatılmasıyla işten çıkarılan 141 tekstil işçisinin haberi.
Devamı : http://www.altsayfa.com/makaleleri/39-makale/252-tekstil-gunlugu



--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.