11 Eylül 2008

ADABANK 57.1 MİLYON DOLARLA KÖK MENKUL'ÜN

Adabank ticari ve iktisadi bütünlüğüne Kök Menkul ve Gayrimenkul Yatırım Tic. A.Ş. 57 milyon 100 bin dolar ile en yüksek teklifi verdi.
Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) yaptığı açıklamaya göre, Adabank ticari ve iktisadi bütünlüğü bugün satışa çıkarıldı. Muhammen bedeli 55 milyon dolar olarak belirlenen ticari ve iktisadi bütünlüğün satışı ihalesine, Torunlar Gıda San. ve Tic. A.Ş. ile Kök Menkul ve Gayrimenkul Yatırım Tic. A.Ş. katıldı. Kapalı zarf teklifinde Torunlar Gıda 51 milyon dolar, Kök Menkul ise 55 milyon 100 bin dolar verdi. Kök Menkul'ün kapalı zarf teklifiyle başlayan ihalede, ilk artırım, 55 milyon 200 bin dolar ile Torunlar Gıda'dan geldi. Toplam 16 artırımın gerçekleştiği ihalede en yüksek teklifi 57 milyon 100 bin dolar ile Kök Menkul ve Gayrimenkul Yatırım Tic. A.Ş. verdi. İhale sonucu, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun (BDDK) incelemesinin ardından Fon Kurulunun onayı ile sonuçlandırılacak.


--
TSR Ulusal Dayanışma-Araştırma ve Bilgi Grubu


www.tsrgrup.forumlari.net

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.