11 Eylül 2008

HİLTON KENTSEL SİT ALANI İLAN EDİLDİ

HİLTON KENTSEL SİT ALANI İLAN EDİLDi
Topbaş Hilton arazisi ile ilgili soruları yanıtladı
Kadir Topbaş, Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda düzenlenen, ''Yeni Dönemde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'' konulu basın toplantısının çıkışında basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

Topbaş Hilton arazisi için, "Bölge zaten kentsel SİT alanı ilan edilmiş durumda. Kurul bunu onay verse bile biz planlarımızda bunu işleyemeyiz. Bu bölgedeki emsaller belli. Ciddi bir yoğunluk gelebilir. Talep edilen emsal uygulamaya konduğu takdirde burada Gökkafes'e benzer rezidans adı altında büyük yapılar çıkar. İstanbul boğaz siluetinden çok etkileşim noktasında. İstanbul'un Galata, Pera bölgesi, Beyoğlu sırtları esasında yüksek yapıları kaldırmayacak noktada. Çünkü burada yüksek yapı olarak bir Galata Kulesi var, onunla hiçbir yapının yarışmaması lazım" dedi.
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.