T a r a f s ı z D e ğ i l i z

Alaz Sayı:7 bilgilendirme

ALAZ Edebiyat Dergisi Eylül, Ekim, Kasım 2008, Sayı:7

Alaz’ın Sonbahar sayısında Fikret Hakan,Veysel Çolak’ın sorularını yanıtlıyor. Söyleşide Fikret Hakan; “Hâlâ Cemal Süreya’yı, Edip Cansever’i, Turgut Uyar’ı nasıl büyük bir keyifle okuyorsam, Ece Ayhan’ı da o kadar büyük bir keyifle artık okumuyorum. Çünkü şiirin bilmece olmasına karşıyım. İmgesel sığınmalar evet, ama bilmecesel sığınmalar hayır” diyor.Ayrıca Fikret Hakan’ın Lorca’dan çeviri şiirleri olduğunu yine bu söyleşide öğreniyoruz. 90’lardan 2000’lere edebiyatımız yeni isimler çıkarmada işlevini yerine getirdi mi? Dosya konumuza Hüseyin Alemdar, Bülent Güldal, Kemal Gündüzalp ve Altay Öktem yazdılar. Mine Ömer, Eda Keskin, İlker İşgören,Tuğrul Asi Balkar, Gülseren Engin, Hülya Soyşekerci, Ruşen Ergün, Ferda İzbudak Akıncı, Mehmet Kuvvet, Zübeyde Seven Turan ve Özlem İğdeli de yazılarıyla yer alıyorlar Alaz'da. “Postacı Kapımızı Çaldı” okuyuculardan gelenlerle oluşturulmuş bir sayfa. Okuyucu kitaplarını Postacı Kapımızı Çaldı sayfası ile kısıtlamıyoruz. Diğer sayfalarımızda da sizin kitap kapaklarınıza yer vermeyi sürdürüyoruz. Şiirleriyle 7. sayımıza, Nihat Behram, Fikret Hakan, Arife Kalender, Hüseyin Alemdar, Neşe Yaşın, M.Sadık Kırımlı, Hakan Cem, Ersan Erçelik, Betül Akdağ, Mustafa Ergin Kılıç, Ogün Kaymak ve Merve Su renk katan şairler. Gelecek sayımızın dosya konusu “Türkçe'nin Ulusal onuru Nazım Hikmet”. Dosya konumuzla ilgili yazılarınızı veya öykü ve şiirlerinizi 30 Ekim'e kadar alazdergi@mynet.com veya alazdergi@hotmail.com'a gönderebilirsiniz. Aralık'ta görüşmek üzere. Dostlukla İletişim Adresi; Posta Kutusu,25 Karşıyaka-İZMİRE-Posta: alazdergi@hotmail.com- alazdergi@mynet.com Alaz ikinci yılında da yine 40 sayfa yine 2 ytl. Aboneler için özel fiyat: Bir buçuk yıllık abonelik; 10 ytl. Alaz’ın satış noktalarına yeni eklenen kitabevleri:AMAZON-D Kitabevi , Mithatpaşa Cad. Göztepe, İzmir.DÜZEY Kitabevi, BursaSABANCI Müzik – Kitap, AdanaA.K.M Sahaf Kitabevi, ŞanlıurfaKibele Kitabevi, Caddebostan, İstanbulNezih Kitabevi, Suadiye, İstanbul


alaz7-.jpg




--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.