T a r a f s ı z D e ğ i l i z

[ANADOLU HABER] 30 milyon dolarlık korku!

30 milyon dolarlık korku!
Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklanan Tuncay Özkan'ın canı, sadece Ergenekon nedeniyle sıkılmıyor. İşte Özkan'ın 30 milyon dolarlık korkusu...

30 milyon dolarlık korku!

Bizkaçkişiyiz Hareketi'nin lideri Kanaltürk'ün eski sahibi gazeteci Tuncay Özkan'ın Ergenekon Terör Örgütüne yönelik operasyon kapsamında gözaltına alınması, Kanaltürk'ün geçmiş dönemdeki mali kayıtlarıyla ilgili dosyanın yeniden açılmasını gündeme getirdi.

Maliye Bakanlığı Mali Suçları Araştırma Kurulu'nun (MASAK), Özkan'ın evinde ele geçirilen evraklar ışığında, kanalın satışında ve dernekler aracılığıyla elde edilen gelirin nasıl kullanıldığına ilişkin inceleme yapmaya hazırlandığı belirtildi. Özkan tarafından İpek Grubu'na 30 milyon dolara satılan Kanaltürk'ün hesapları ile ilgili Maliye Bakanlığı Gelirler Kontrolörleri tarafından daha önce inceleme yapılmış ve kanala 6 milyon YTL'lik vergi cezası kesilmişti.

Vergi cezasının faizi ile birlikte 13-14 milyon YTL'yi bulduğu belirtilirken, cezanın henüz ödenmediği ortaya çıktı. Resmi kayıtlarda, Tuncay Özkan, Kanaltürk'ün hissedarı veya ortağı olarak görülmüyor. Bu nedenle Maliye Bakanlığı, vergi cezaları ile ilgili olarak Tuncay Özkan hakkında bir işlem yapamadı.

KAMAL'LA 6 MİLYON KAVGASI

Öte yandan Özkan'ın kanalın satışından elde ettiği paradan Adnan Bulut'a payına düşeni vermediği, 6 milyon YTL'lik vergi borçlarını da sağ kolu Kerimcan Kamal'a bıraktığı öne sürüldü.
--
Düşünmek taraf olmaktır.

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.