T a r a f s ı z D e ğ i l i z

[ANADOLU HABER] Re: Emparyalizmin Hedefindeki Bir Numaralı Komutan!!!!

Bu kadar yalın ve saçma mantık sahibi bir kişi için 2 seçenek var.1- Atatürkcü ve sağlam bir akli yapıya sahip olması mümkün değil; Zira, Millet Hakimiyeti, Adaletin üstünlüğü ve ordunun siyasetten çekilmesini Yüce Atatürk koymuş ve tatbik etmiş..2- Yakalanan Çetelerin kuyruğu olması büyük olasılıkla mümkün.. Zira Onları korumak için aklınca saptırma yapıyor ve Atatürkcülüğü ve Orduyu kullanmak istiyor. AMA…. Siz herkesi aptal ve kendiniz gibi mantıksız mı sanıyor sunuz ?Bu Millet 90 yıllık bir millet değil. Binlerce yıl her zaman doğruyu gördüğünü ve tuttuğunu ispatlamıştır. SİZ milleti değil, ancak KENDİNİZİ kandırabilirsiniz.Artık Adalete de itimadınız yok...
From: anadoluhaber@googlegroups.com [mailto:anadoluhaber@googlegroups.com] On Behalf Of Haluk ÖLMEZ
Sent: Saturday, September 06, 2008 2:54 PM
To: anadoluhaber@googlegroups.com
Subject: [ANADOLU HABER] Emparyalizmin Hedefindeki Bir Numaralı Komutan!!!!
Ümraniye'de bir gecekonduya yapılan baskında bir kısım bomba bulunur. Evin sahibi bombaların bir emekli astsubaya ait olduğunu söyler. Emekli astsubay Oktay Yıldırım tutuklanır. Gerçi bombalar o evde yokken bulunmuştur kendisi redetmektedir ama olsun bir tanık vardır.Astsubay'ın emekli Yüzbaşı Muzaffer Tekin'le bağlantısı vardır. (Muzaffer Tekin'le birlikte fotoğrafları yeterli kanıttır.) O nedenle Muzaffer Tekin de tutuklanır. Emekli Yüzbaşı Muzaffer Tekin'in bir miting sırasında emekli Tuğgeneral Veli Küçük'le fotoğrafı bulunur. Veli Küçük de tutuklanır. Emekli Orgeneraller Hurşit Tolon ve Şener Eruygur'un da Cumhuriyet mitinginde bu isimlerle birlikte fotoğrafı vardır. (Gerçi daha bir kaç milyon vatandaş da bu mitinglere katılmıştır ama olsun. Savcımız şimdilik onlara soruşturma açmamıştır!) Tüm bu emekli askerler Türk Ordusu'nda görev yapmıştır demek ki suçlu Türk Ordusu'dur. (Bunun için de dosyaya bu isimlerin askerlik dönemlerindeki yemin töreni resimleri konabilir.) Peki bu kadar suçlunun görev yaptığı Türk Ordusu'nu kim kurmuştur: Atatürk. (Buraya Atatürk'ün bir fotoğrafı)Gördünüz mü nasıl da ulaştık 1 numaraya!
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.