T a r a f s ı z D e ğ i l i z

AYDIN DOĞAN'DAN 28 ŞUBAT'I HORTLATMA OPERASYONU

AYDIN DOĞAN'DAN 28 ŞUBAT'I HORTLATMA OPERASYONU www.sonsaniye.net


Dün akşam Kanal D'de yayımlanan ve Doğan medyasında geniş yer verilen tam 15 yıl öncesine ait AK Parti milletvekili ile ilgili bir kaset 28 şubat öncesini hatırlattı.

Aydın Doğan'a ait Kanal D'de, AK Parti Bitlis Milletvekili ve 58. Hükümetin Bayındırlık ve İskan Bakanı Zeki Ergezen'in bundan tam 15 yıl önce Hac'da yaptığı bir konuşmanın şimdi yayımlanması akıllara 28 Şubat sürecini getirdi.

28 Şubat 1997 tarihinde yapılan ve demokrasinin askıya alındığı Milli Güvenlik Kurulu'nda alınan 28 Şubat kararlarına neden olarak gösterilen ve televizyonlarda sümen altından çıkarılarak yayımlanan eski kasetler yeniden gün yüzüne çıktı.

Aydın Doğan ile Başbakan Tayyip Erdoğan arasında yaşanan kavgada, Aydın Doğan medyasının tam 15 yıl önce yayımlanan bir kasedi bugün gündeme getirmesi ve günlerce bunun anons edilerek yayımlanması 28 Şubat öncesini akıllara getirirken, kafalarda da soru işaretlerine neden oldu.

Mehmet Ali Birand'ın yayımladığı kasede, Aydın Doğan'a ait diğer medyada da geniş yer verildi. Şimdi Aydın Doğan'ın tekrar sahneye koyduğu bu sürecin sonunu merak ediyor.

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.