T a r a f s ı z D e ğ i l i z

CHP'li Başkan'ın 'rüşvet' savunması

>CHP Çankaya Belediye Başkanı Eryılmaz'ın 'rüşvet'ten şikayetçi olduğu şok ses kaydı ortaya çıkmıştı. Başkan kaydı kabul etmedi ve ilginç bir savunma yaptı. Önce açıklamayı okuyun, sonra kaydı dinleyin 27 Eylül 2008 Cumartesi 10:23
CHP'li Çankaya Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz'ın rüşvetten şikayetçi olduğunu gösteren ses kayıtlarının ortaya çıkmasının ardından Başkan'dan ilginç bir savunma geldi. Meyve veren ağacın taşlandığını söyleyen Eryılmaz kaydın kötü niyetliler tarafından yapıldığını ve üzerinde oynandığını öne sürdü. HAYAL MAHSULÜ SES BANDI

Gayri ahlaki bir yöntemle insanları gizlice dinleyerek ele geçirdiklerini iddia ettikleri şeyin pek çok noktada kesik kesik birbirine eklemelerle ve montajlarla yüklü olmasının bu işe soyunanların kötü niyetlerini ve aslında bu işin sonucundaki kötü akıbetlerini bir biçimde ortaya koyduklarını savunan Eryılmaz, şunları kaydetti: SES KAYDINI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN
"Bu yasadışı, hileli ve kişi haklarına sığmayan kurumumuza karşı komplo kuranların hepsi yargı önünde tek tek hesap vereceklerdir. Çankaya Belediyesi Ankara'nın göz bebeğidir, sosyal belediyeciliğin göz bebeğidir. AK Parti'nin son günlerde belgeli bir biçimde köşeye sıkışıp, yolsuzlukların tozu dumanı arasında boğulmasının bir faturası bize asla kesilemez. İşin gülünçlüğü, tuhaflığı ve basitliği şuradadır: Belediyenin resmi evraklarıyla bizzat belediyenin yasal yollarla aldığı dizüstü bilgisayarların hayal mahsulü ses bandında sanki rüşvet gibi alınıp dağıtıldığının öne sürülmesi bile bu işi acemice yapanların yakayı ele vermesini beraberinde getirmektedir."

YAPTIĞIMIZ ÇALIŞMALARDAN RAHATSIZ OLANLARIN KOMPLOSU

Belediyenin Satın Alma Müdürlüğü tarafından 24 Ocak 2005 tarih ve 18-0365 sayı ve kararı ile satın alarak demirbaş kaydı yaptığı ve tek tek belediye meclis üyelerine zimmetlediği dizüstü bilgisayarların akla ziyan bir biçimde rüşvet diye piyasaya sürüldüğünü öne süren Eryılmaz, "Bunu söyleyenlerin aklına şaşarım, alnını karışlarım. Yine bu her yeri eklemelerle dopdolu ses kaydında tavacı Recep Usta adlı birisinden 150 bin dolar alındığına dair gülünç ve saçma bir iddia vardır.

Tavacı Recep adlı kişinin böyle bir iddiayı reddetmesindeki dürüstlüğün ötesinde söylenecek şey şudur; Biz Çankaya Belediyesi olarak Tavacı Recep'i yasa dışı olarak işgal ettiği yerlerden, tıpkı insanların giremediği Maltepe Pazarı'nı ve sosyete pazarlarını temizlememiz gibi söküp çıkardık. Burada bize duyulan kin ve nefret ve mantık hatası kendisini hemen ele vermektedir. Bizim taviz vermeden yerinden söküp attığımız bir kişiden hangi mantık ne tür para alındığını iddia edebilir?

PROJEKTÖRLERİ AKP ÜZERİNDEN CHP'YE ÇEVİRMEYE ÇALIŞIYORLAR

Bütün bunlar da gösteriyor ki bütün yapılanlar alelacele bir biçimde projektörleri AKP'nin üzerinden CHP'ye çevirmekten ibarettir. CHP'nin tüm yönetim birimleriyle yek vücut olmasını ve bunun bir yansımasının Çankaya'da belediye başkanı ve meclis üyeleri arasında olmasını çekemeyen şer güçleri şunu bilsinler ki; CHP Çankaya'da hizmetleriyle bir kaledir. Öyle de kalacaktır" ifadelerini kullandı.

--
Bir görüşün, anlayışın, ideolojinin vb. nin taraftarı olmak nesle olmayı her zaman engelleşimtir, engelleyecektir. Ayrıca taraftar olmak güçsüz kişiliklerin bağlandığı bir yoldur. Kendilerini ancak bu yolla ifade ederler. Aslında kendileri yoktur. Kendilerinin önüne paylaşmaları için konan her ne ise ondan dem vururlar. Oysa Allah her kulu için kendi kendine düşünmesi, gerçeği bulması için beyin vermiştir. Neden insanlar kendi beyinleri varken, kimi hesap içinde olanların beyinlerinin ürünlerini kullanırlar ki...

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---


0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.