19 Eylül 2008

"Düşen Kırgız Uçağındaki Korkunç İddia!!!"

DÜŞEN KIRGIZ UÇAĞINDAKİ KORKUNÇ İDDİA!
KIRGIZİSTAN'ın başkenti BİŞKEK'ten TAHRAN'a gitmek üzere havalanan ve kalkıştan 10 dakika sonra düşen uçakta yolcular arasında İRAN'lı bilim adamları olduğu iddia edildi.

KIRGIZİSTAN başkenti BİŞKEK'te 24 AĞUSTOS 2008'de düşen uçakta 44 İRAN'lı bilim adamı olduğu iddia edildi. Rus üst düzey bir kaynağa dayandırılan haberde, 68 kişinin öldüğü kazada bilim adamlarının kaçının öldüğü bilgisi yer almadı. KIRGIZİSTAN'ın başkenti BİŞKEK'teki Ulaslararası Manas Havaalanın'ndan İRAN'ın başkenti TAHRAN'a gitmek üzere 24 AĞUSTOS 2008 saat 20.30'da havalanan Boeing 737 tipi yolcu uçağı, yaklaşık 10 dakika sonra arıza sinyali vererek Manas havaalanına geri dönerken düşmüştü. Manas'daki havalanında bir de Amerikan üssü bulunuyor. Kazanın görgü tanıklarına göre, düştükten 15 dakika sonra patlayan uçakta 68 kişi hayatını kaybetmişti. Uçağın 7 kişilik mürettebatının kurtulmayı başardığı belirtildi. Ölenlerin arasında Mehmet ŞAHİN adlı bir Türk yolcunun olduğu da bildirildi. 25 AĞUSTOS RUSYA Devlet Başkanı Dimitri MEDYEVEV, Kırgız Devlet Başkanı Kurmanbek BAKİYEV'e uçak kazasıyla ilgili bir başsağlığı mesajı gönderdi. 2002'de de oldu! 24 KASIM 2002'de UKRAYNA'dan İRAN'ın İSFAHAN'a giden içinde 42 Rus ve Ukrayna'lı havcılık uzamanı taşıyordu. Uçaktaki mühendisler İRAN ve UKRAYNA arasında ortak yapım bir uçağı test için gidiyorlardı. UKRAYNA yapımı Antonovn 140 tipi uçak, UKRAYNA KHARKİV'den havalanmış, TRABZON'da yakıt ikmali yaptıktan sonra İSFAHAN'a 50 km. uzaklıktaki bir köye düşmüştü. (TIMETURK) Hatırlarsanız ISPARTA'daki uçak kazasında da önemli bilim adamlarımız ve daha önce intiharları şüpheli bilim adamlarımız mevcuttu. Acaba bunlar hep tesadüf mü? Yoksa l siyonist İSRAİL'in bunda bir parmağı olabilir mi?

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin


-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.