8 Eylül 2008

Re: Oku Kesin, Çok Önemli;

Yazının İslami bakımdan saçmalığı bir tarafa, gönderen kişinin kim olduğuna da bakmak gerekiyor. İyi niyetle gönderilmişse, gönderenin bütün grup üyelerinden özür dilemesi gerekir. Bu şekildeki yazılar Osmanlı döneminden beri İslam düşmanlarının Müslümanlar arasında yaymaya çalıştığı hürafelerdir. Osmanlı Şeyhülislamlığı bunu açıkladığı gibi Diyanet İşleri Başkanlığı da açıklama yapmıştır. Bunu bize gönderen kişinin S.A. diye sakladığı isim, (Şeyh Ahmet) dir. Güya Peygamberin türbedarıdır. Ama yalan olduğu açıklanmıştır. Bu ve buna benzer yazıları Hıristiyan misyonerlerinin gönderdiği apaçık meydandadır. İşte Ispatı: "kim bunu okurken yaninda baskalari varsa onlarin da
duyacagi sekilde açiktan okusun. Bunu yapan kisiye Cennet de bir
yer ayrilir"
Bu tarzdaki Cennet inancı Hıristiyan inancıdır. Bu şekildeki saçma yazıyı ancak İslamı sevmeyen diğer din salikleri gönderir. Tabii şimdiler de bir de yerli münafıklar bunu yaymaya çalışıyor. Bakarsınız ismi Müslüman ama, yazılarını okuyun kim olduklarını şıp diye anlarsınız. Haluk ÖLMEZ [maviikram@hotmail.com] denilen kişiye: Madem dini konulara bu kadar önem veriyorsun ve koca koca harflerle bunları yaymaya çalışıyorsun, İslam'da Hıristiyanlar gibi Cennette yer ayırmak diye bir şeyin olmayacağını da bilmen gerekmez mi ? Bir Müslümanın hesabı ölünce neticelenir, mail okuyup gönderince değil. Yapmak istediğiniz samimi ise gruptan özür dileyin, yok gayeniz başka ise, sizi Allah'a havale ederiz."O ne güzel vekildir"

Vesselam.

.Muzaffer Deligöz

İlahiyatcı-Yazar

From: anadoluhaber@googlegroups.com [mailto:anadoluhaber@googlegroups.com] On Behalf Of Haluk ÖLMEZ
Sent: Sunday, September 07, 2008 10:16 PM
To: anadoluhaber@googlegroups.com

Subject: [ANADOLU HABER] Oku Kesin, Çok Önemli;
>Bir Cuma günü Kuran
> >
> >okurken
> >
> > >S.A.
> >
> >uykuya dalar
> >
> >ve
> >
> >rüyasinda
> >
> >Peygamber Efendimiz
> >
> >onun
> >
> >karsisindadir ve ona
> >
> >sunlari


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.