8 Eylül 2008

RE:Ülkücülerin 2. ergenokon dan çıkışı yazısındaki yanlışlar

aziz dostlar, yazıdaki tespitlerde mühim yönlendirme ve büyük hatalar var. ülkücülerin kullanılmaları, perinçekle olan bağlantılarına diyecek bir şeyim yok.
ancak 28 şubat sürecinde siyasi görüşünü beğenirsiniz yada beğenmezsiniz Türkiyemizin başına gelmiş en iyi şeylerden biri olan Erbakan'a ki; hükümeti sırasında IMF ile çalışmamış ve KİT' leri kısa sürede kar'a geçirmiş, tüm memur, işçi ve emekliler %200 lere varan iyileştirme zamlarına şahit olmuş ve rahat bir nefes alabilmişlerdir. en basit bir karşılaştırmayla o zamanki askeri ücretli maaşıyla 22 tüp alırken şimdi 10 tüp ancak alabilmektedir. ve maalesef bu halk Erbakan'a sahip çıkamamıştır.
şimdi, 28 şubatın gergin zamanlarında bunların partilerini kapatmak yetmez köklerini kazımak lazım diyenlere çanak tutan, 1. körfez savaşı zamanında Irak'ın attığı füzelerle israil'de ölen birkaç çocuk için gözyaşları döken (hiçbir çocuk ve mazlumun ölmesi taraftarı değiliz ancak dünyanın birçok coğrafyasında Müslüman kanı akarken ve Filistinli kardeşlerimiz akla hayale gelmeyen işkencelerle öldürülürken gözyaşları dökülmüyor ve medyada dillendirilmiyorsa bunuda tasvip edemeyiz), Cebrail bile parti kursa peşinden gitmem diyen ( Cebrail 4 büyük melekten birisidir malumunuz. hiçbir melek kendi aklıyla hareket etmez. birşey yapıyorsa Allah c.c. emretmiştir. eğer Cebrail bir parti kuracaksa onun peşinden gitmek her Müslümanın üzerine FARZ olur. çünkü Allah'ın emri söz konusudur.), dinimize küfreden Papa'yla, ülkemizi içten yıkmaya çalışan fener rum patriğiyle, insanlık düşmanı vampir yahudilerin hahamlarıyla Kalp yolu açık olan, onlara karşı muhabbet besleyen ÇOK SEVGİLİ FETHULLAH GÜLEN, ne hikmetse Erbakan'a karşı kalp yolu tıkanıveriyor.
EY FETHULLAH GÜLEN, Hz.MUHAMMED s.a.v efendimiz, "KİŞİ SEVDİĞİYLE BERABERDİR" buyuruyor. sen bugün kimleri seviyor ve yaptığın dinlerarası diyalog saçmalıklarıyla da kimleri sevindiriyorsan bilki Allah seni ahirette onlarla birlikte haşredecektir.
Bizler Filistinli, Çeçenistanlı, avrupanın göbeğinde katledilen Bosna hersekli, Senin Samanyolu TV'nin mardinde dinlerarası diyalog programı yapılırken az ötede Irakta tepelerine bombalar yağan IRAK'lı Müslüman kardeşlerimizle haşrolmak niyetindeyiz.

Daha 9 yıl öncesine kadar AB, İSRAİL, SİYONİZM, MASONLUK, EMPERYALİZM gibi oluşumlara ve kavramlara temelden karşı olan ve tavır koyan zatı muhteremler, Milli görüş gömleğini çıkarıp Siyonizm gömleğini giyerek, kendilerini İktidar yapan Mason ve Siyonist örgütlerinden Ödül ve cesaret madalyaları alacak kadar çark edip, döneklik yapabildiler.
İslam konferans örgütünde Faiz'i tekrar yorumlamak gerek diyecek kadar değişebildiler onlar.
T. CEZA kanunundan Fuhşu suç olmaktan çıkaranlar bunlar.
Irak savaşında Türk hava sahasında Amerikan uçakları 4999 defa sorti yaptılar, Müslüman kardeşlerimizi ne güzelde katlettiler diyen bir Milli Savunma bakanına sahip olanlar onlar.
Ve daha neler neler.
74 Kıbrıs harekatının fatihi Erbakan adaya barış getirmişken, bunlar Tüm topraklarımız gibi KIBRIS'ıda satabilecek kadar değişebilmişler.
Babalar gibi tüm kar eden kuruluşlarımızı 2-3 yıllık karları karşılığına denk gelen paralara yabancılara satanlar.
Kredi kartı borcunu ödeyemeyen adamın bunu ödemek için başka bankadan kredi alan AHMAK ADAMIN haline düşen, sürekli IMF'ye borçlananlar bunlar.
ANLAYANANA SİVRİSİNEK SAZ, ANLAMAYANA ANLAYAMAYANA DAVUL ZURNA, ( PETKİM, TÜPRAŞ, TELEKOM ve yüzlerce KİT kuruluşu ve en son elimizde kalan 9 TRİLYON DOLARLIK BOR MADENİ ) MAALESEF AZ.
Şimdilik bu kadar.
Selam ve Dua ile...
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.