12 Ekim 2008

AFGANİSTAN'DAN ABD YE OPERASYON RAPORU

Afganistan İslam Emirliği (Taliban) mücahidlerinin 10 Ekim 08 günü bildirilen kafirlere ve işbirlikçilerine karşı düzenledikleri başarılı operasyonlardan bir kısmının raporudur

ALLAHU EKBER! Nuristan'da Amerikanın en büyük üssü ele geçirildi.

09/10/2008 Perşembe gecesi Afganistan İslam Emirliğine bağlı mücahidler 3 gün süren çabalardan sonra Nuristan vilayeti Kamdeş alanındaki Amerikan işgalcilerinin bölgedeki en büyük üssünü ele geçirdi. Ağır ve hafif makinalı silahlarla düzenlenen operasyonlar neticesinde çok sayıda Amerikan işgalcisi öldürüldü, çatışmaların son gecesinde kaybedeceğini anlayan Abd askerlerinden çoğuda kaçtı ve ELHAMDÜLİLLAH şu an üss Afganistan İslam Emirliği (Taliban) mücahidlerinin kontrolü altındadır.

Helmand'da İngilizlere pusu; 4 araç imha 20 İNGİLİZ ASKERİ öldürüldü.

09/10/2008 günü sabah saatlerinde Afganistan'ın İslami emirliğinin Mücahidleri Helmand bölgesinde hareket halindeki işgalci İngiliz konvoyunu pusuya düşürdü. Allahın yardımıyla başarılı geçen pusuda Britanyalı işgalcilere ait 4 askeri araç imha edilirken araçlardakı 20 İngiliz Askeri öldürüldü. Pusu sırasında 1 mücahid kardeşimiz şehadet şerbeti içerken 3 mücahid kardeşimizde yaralandı. Allah mücahidimizin şehadetini kabul buyursun ve yaralılara eş-Şafi sıfatıyla şifa versin. Amin

Logar'da 2 Amerikan tankı imha edildi.


09/10/2008 Perşembe gecesi Afganistan İslam Emirliğine bağlı Mücahidler Logar vilayetinin Polialm şehrinde seyir halindeki Amerikan işgalcilerinin konvoyunu pusuya düşürdü. Pusu sonucu Amerikan işgalcilerine ait 2 tank imha edildi ve birkaç tank hafif şekilde zarar gördü. İmha edilen tanktaki Abd askerlerinin çoğu öldü. Logar'da Abd üssüne 20 BM roketi atıldı.

09/10/2008 Perşembe gecesi Afganistan İslam Emirliği mücahidleri Logar'da Amerikan işgalcilerinin bulunduğu üsse 20 BM roketi fırlattı. Askeri üssden siyah bir duman yükselirken gözlemlendi, ancak kafirlerin kayıpları konusunda bilgi edinilemedi.


Host'ta hainlere istişhad Kukla Şef ve 11 hain polis öldürüldü.

10/10/2008 günü sabah saatlerinde Khost vilayetinde bulunan kukla Afgan polis merkezine Afganistan İslam Emirliğine bağlı bir mücahid kardeşimiz Allahu Ekber nidalarıyla istişhad eylemi düzenledi. Büyük bir patlamanın ve yıkımın olduğu eylemde aralarında kukla polis şefininde bulunduğu 11 kukla Polis Memuru öldürüldü ve birkaçıda yaralandı. Rabbimiz Şehid Mücahidimizi arzuladığı makama kavuştursun Ferah'da abd'ye destek taşıyan konvoy pusuya düşürüldü.

/10/2008 Perşembe gecesi Afganistan'ın İslami emirliğinin macahidleri Ferah vilayetinin Bala Blok alanında yolculuk yapan ve Amerikan işgalcilerine lojistik destek sağlayan konvoy ve onların güvenliğini sağlayan kuklalar pusuya düşürüldü. Pusu sonucunda 3 kukla afgan asker öldürülürken 6 kamyon ve 1 askeri araç terk edildi, bunlardan 2 nakliye kamyonu mücahidlere ganimet olarak kaldı. Uruzgan'da abd'ye destek taşıyan konvoy pusuya düşürüldü. 08/10/2008 Çarşamba gece saatlerinde Afganistan İslam Emirliği mücahidleri Uruzgan'da seyir halindeki Avustralyalı işgalcilere lojistik destek sağlayan konvoyu pusuya düşürdü. Operasyonda 4 kamyon kullanılamaz hale getirildi. Bu operasyonlar Afganistan İslam Emirliği yetkilisi Molla Birader’in (Allah onu korusun) ilan ettiği İbret Planı’nın kısımlarıdır ve Afganistan İslam Emirliği (Taliban) resmi sözcüleri Qari Muhammed Yusuf ve Zabihullah Mücahid tarafından rapor edilmişlerdir. Haberlerin sahihliği konusunda şüphe yoktur.


Ey, Kitabını indiren, Bulutları yürüten;
İslam düşmanlarını da müttefiklerini de yok et!


Ey Allah'ım,
onları ve cephanelerini Mücahidlere ganimet kıl!


Ey Allah'ım,
Sen bizim destekçimizsin, Sen bizim tek maksudumuzsun; Senin emrinle saldırır; Senin emrinle çekiliriz ve Senin emrinle savaşırız!


Ey Allah'ım!
Gök Senin göğün; arz Senin arzın; deniz Senin denizin, gökyüzünde ne kadar güçleri varsa onları düşür. Arzında ne kadar güçleri varsa, onları yok et, denizinde ne kadar güçleri varsa batır.


Ey Allah'ım,
onların hükmünü Sen ver, Seni asla mağlub edemezler.


Ey Rabbim,
onlardan kısasını al, Firavun ve kavmine verdiğin helakı onlara da ver,


Ey Allah'ım,
ülkelerini su taşkınlarıyla helak et, onları insana, paraya, yemeğe muhtaç bırak.


Ey Allah'ım,
onları mağlub et, yok et! Sen her şeye kadir olansın, en büyüksün.


Allah en Büyüktür!


"İzzet (güç, onur ve üstünlük) Allah'ın, Rasulü’nün ve Mü'minlerindir. Fakat münafıklar bunu bilmezler!" [Munafikun: 8]


AFGANİSTAN İSLAM EMİRLİĞİ

Türkçeye Çeviri: Cihaderi.net

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.