12 Ekim 2008

itiraf nokta kom

passanger, Erkek, 26, Kastamonu Baba cezası
"Büyüyünce ne olacaksın?" diye sorduğum yeğenim, polis olup babasını tutuklayacağını söylüyor. Annesini devamlı gizli gizli sıkıştırıp öptüğü için... plato1907, Erkek, 28, İstanbul Bayramlaşma
Anadolu kültüründe erkek evlat olmanın bazı normları vardır. Babanızın karşısında ayak ayak üstüne atmazsınız, yayılarak oturmazsınız, uzanmazsınız vs. Bunun yanında babanızla çok fazla sarmaş dolaş olamazsınız, belli bir mesafe vardır hep aranızda. Kızlar daha şanslıdır, nispet yaparcasına şımarıklığa verip sarmaş dolaş olurlar. Siz ise tenine, kokusuna uzak kalırsınız istemeyerek de olsa. İşte bayramlar ve kavuşmalar o yüzden çok özeldir benim için. Sarılıp doya doya koklamak için büyük bir fırsattır. İşte tam da o yüzden, bayramlarda izni olmayan bir mesleğim olmasına rağmen, topu topu 2 saatlik uykuyla 2 güne 1.000 km yol sığdırarak memleketime gittim. Bayramlaşma bahanesiyle yılların acısını çıkartırcasına sarılıp koklamak için. Bu fırsatı kaçıramazdım, bence bütün uykusuzluklara ve imkansızlıklara değerdi.

unutkansarışın, Kadın, 36, İstanbul Ölüm
Çocuklarımızı uyuttuğumuzda, sabah onlarla birlikte sağ uyanacağımızı biliyor muyuz? Bir baba, bayram tatilinde 3 yavrusunun anne acısını dindirmek ve onları eğlendirmek için gittiği yerde çırpına çırpına çocuklarıyla birlikte akıl almaz bir şekilde can verirken; diğer tarafta yine her biri anne baba yavrusu olan mehmetçiklerimiz bizleri, vatanımızı korumak için nöbet tutarken kalleşçe öldürülürken, ölüm bu kadar yanıbaşımızdayken... Ben yapamıyorum; uyuyamıyorum, yemek yiyemiyorum, hiçbir şey yapamıyorum!




--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
*Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.