T a r a f s ı z D e ğ i l i z

[ANADOLU HABER] AKTÜEL: Duisburg’a Muhteşem Eser

AKTÜEL: Duisburg'a Muhteşem Eser
HABER 
Duisburg-Pollmann'da Warbruck Straße'de bulunan DİTİB Merkez Camii, düzenlenen muhteşem bir törenle ibadete açıldı. Açılış programına, T.C. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Bardakoğlu, T.C. Düsseldorf Başkonsolosu Hakan Kıvanç, Kuzey Ren Vestfalya (KRV) Eyaleti Başbakanı Jürgen Rüttgers, Uyum Bakanı Armin Laschet ile İmar ve İskan Bakanı Oliver Wittke, Duisburg Anakent Belediye Başkanı Adolf Saurland, Düsseldorf Amerikan Başkonsolosu Matthew G. Boyse, T.C. Berlin Büyükelçiliği Din Hizmetleri Müşaviri ve DİTİB Genel Başkanı Sadi Arslan, Avrupa Parlamentosu Üyesi Cem Özdemir. T.C. Diyanet İşleri Başkanlığı Dış İlişkiler Dairesi Başkanı Prof. Dr. Ali Dere, T.C. Lahey Büyükelçiliği Din Hizmetleri Müşaviri Prof. Dr. Bülent Şenay, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, T.C. Düsseldorf Başkonsolosluğu Din Hizmetleri Ataşesi ve DİTİB Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Üstün, T.C. Başkonsoloslukları Köln Din Hizmetleri Ataşesi Hasan Çınar ile Essen Din Hizmetleri Ataşesi Mehmet Uçmuş, Münster Din Hizmetleri Ataşesi Şaban Özbudak, DİTİB yönetim kurulu üyeleri, Hıristiyan ve yahudi cemaatinin önde gelen din adamları, DİTİB birim müdürleri ile beş binin üzerinde Türk, Alman ve diğer uluslara mensup davetli iştirak etti.


MSN Mobile: Die neuesten Infos aus der Welt der Stars und Sternchen zum Mitnehmen!
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.