T a r a f s ı z D e ğ i l i z

[ANADOLU HABER] Yazıcıoğlu: "Hani BBG evi gibi izleme yapılıyordu?’

Hani BBG evi gibi izleme yapılıyordu?'

BBP lideri Yazıcıoğlu'ndan, TSK'ya "BBG Evi" sorusu: BBP Genel Başkanı ve Sivas Milletvekili Muhsin Yazıcıoğlu, 17 Mehmetçiğin şehit düştüğü Aktütün baskınında ihmaller bulunduğunu belirterek, "Terörist gündüz esnaf, çiftçi.. Gece teröristse, benim güvenlik görevlim de esnaf, çiftçi gibi gözükmeli ve onlar haince saldırmadan bunu önlemeli. Sonra Aktütün karakoluna bu saldırı ilk değil. Aynı karakol kalleşçe defalarca saldırıya uğradı. Irak sınırı gözden geçirilmeli ve hatta yeniden çizilmelidir. Sınır karakollarımızdaki güvenlik önlemleri ise en üst seviyeye çıkartılmalıdır. 'Hani BBG evi gibi izleme yapılıyordu?' Anlaşılan BBG gözetlemesi Amerika istediği zaman yapılıyor. ABD istemediği zaman ise aklımıza gelmiyor. Teröre destek veren kim olursa olsun gereken cevap verilmelidir" dedi.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı ve Sivas Milletvekili Muhsin Yazıcıoğlu, Aktütün Karakolu'na yönelik terörist saldırısı başta olmak üzere, gündemdeki konuları Vakit'e değerlendirdi. Önemli tespitlerde bulunan BBP lideri, Aktütün baskınında ihmaller bulunduğunu şu soruyla ortaya koydu: "Hani BBG evi gibi izleme yapılıyordu?" Yazıcıoğlu, terörle topyekun mücadelede milli ve manevi değerler etrafından birleşilmesinin önemine dikkat çekerek, "Ortak milli ve manevi değerlerimiz etrafında bir aidiyet duygusu oluşturulmalıdır ve milli kimlik bilinci güçlendirilmelidir" dedi. BBP lideri ile yaptığımız söyleşi şöyle:

Haberin devamı ek'te


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
*Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---


0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.