10 Ekim 2008

Kuruluş felsefemiz

Bazı arkadaşlar ile yazışmalarımızda devletimizin kuruluş felsefesini farklı algılayışımız ve nasıl olması gerektiği konusunda halkımızın milli felsefesi ile elit haline dönüştürülürken mutant haline dönüşerek batılılaşmayı kendisi olmaktan çıkıp diğeri olmak haline çevirenlerin milletimiz ile aralarındaki kopukluğun ülke ve milletimize nelere mal olduğunu yazışıyoruz.
Aşağıda o yazışamalardan birini bulacaksınız.
Milletimiz ile mutanlar arsındaki farkı belirginleştirmek için önce bir kaç örnek vermek istiuorum.
1) % 97 ilede gelseler onlara devleti teslim etmeyiz. Eski başsavcılardan Kanadoğlu
2) Rektörün yargılanması, cumhuriyetin yargılanmasıdır. Artık kıyamete kadar seçim kazanma şansı olmayan CHP lideri Deniz Baykal
3) % 95 ile de gelseler bir şey yapamazlar. Bir Üniversite Rektör'ü
4) Keşke anadoluyu müslümanlar feth etmese idi. Ama lütfen yazmayın ben hristiyan olduğum için yanlış anlaşılır. Başka bir rektör.
5) CB. seçimi için. Seçsinlerde görelim bakalım. O çankaya çıkan yolda neler olmaz araba devrilebilir. Başka şeyler olur daha neler olur. Eski Yök başkanı Teziç
6) Yüzbin şehit daha verir gider Yunanistanıda alırız. İstanbul Üniversitesiş Rektörü Kemal Alemdaroğlu.
7) Militan demokrasi. Eski başsavcılardan Vural Savaş
8) Türkiye bir islam devletide değildir İslam ülkeside. Hadi devlet ne ise ama milletimizi gayri müslüm zanneden Eski bir G.K.Başkanı.
9) Uyduruk mahkemenin kararı ile şehit edilen Adnan Menderese hitaben Savunma yapmana gerek yok. Sizi buraya tıkan kuvvet böyle istiyor. Yassıada mahkemesi yargıcı Salim Başol
10) Yeniden 27 mayıs yapılabilir menderesin idamı doğrudur. Danıştay saldırısında yalancı şahitlik yapan ve Danıştay başsavcılığına terfi eden Tansu Çölaşan.
11) Başbakan Adnan Menderese Meclis kürsüsünden. Düşeceksiniz düşeceksinizde sizi ben bile kurtaramayacağım. İsmet İnönü
Bu örnekler çoğaltılabilir. Ama gerek yok çünkü hakımız neyin ne olduğunu artık kesin olarak anlamış bulunmaktadır ve kalanlarda anlamaya başlamıştır. Şimdi bir arkadaş ile aramızdaki yazışmaya geçiyorum. Kırmızı eğik yazılar bana aittir.
Sn Şimşek,
sıfatlandırma ve ısımlendırmelerde karsımızdakı ınsanın durumununda goz alınması gerektıgı dusundugumden boyle bır yanlısa dusmeyecegınızı tahmın ettım...dokunulmazlık konusunda ayrıldıgımız dogru...memurın muhakemat kanunun degıstırılmesı sıyaseten basıt olmasına ragmen mv dokunulmazlıklarının kaldırılmasında sıyasılerın secım vaatlerıne ragmen boyle bır bahaneye sıgınmalarını cıddı bulmamanız savunmamanız gerekır..
Bunu ciddi bulmamak imkansız. Moğultayın yargıya atadığı beşbin CHP li militan yargıya hakim olmuşken MV dokunulmazlığının kalkması istenildiği anda MV lerinin derdest edilmesi ve önemli oylamalar sırasında meclisten uzak tutulması için yeterlidir. Devletimiz ihtilaller ile tek başına ve sadece CHP'in devletihaine dönüşmüştür ve CHP nin düşüncelerini onaylamadığı herkes maraba gibidir bu ülkede. CHP ye devleti teslim edenlerinde ABD nin our boys ları olduğunu hepimiz bilmekteyiz. Bu yüzden CHP iktidar olmak istemez. Sadece Kendi keyfine göre gitmeyen yada batı ile uyumlu olmayan Türk milli projelerini engeller. Çünkü CHP nin kuruluş felsefesi batılı düşünce tarzını anlamak ve kullanmaktan çıkmış fenafih batı (Türkleri batının felsefesi içinde eritip yok etmek kendileri olmaktan çıkarmak) olmaya dönüşmüştür. Vaadler şartlar oluşturulduğunda yerine getirilir. Bürokrasi diktası devam ederken. Dıaşa bağımlı ihtilaller sonrası oluşan kontrol makanizmaları Türk milletine milli irademize zerre kadar bağlı olmayan adı Türk ordusu kendisi silahdan komuta kademesindeki zihniyete kadar, NATO (NATO=haçlı+siyon) ordusu olarak dizayn edilmiş milli kültürle savaşmakta olan askeri bürokrasinin milli düşünce çizgilerimize çekilmeden önce MV. dokunulmazlığını kaldırmayı istemek dahi milletimizin korumaya çalıştığı milli kültürümüze ihanet içinde oluşun bir delili değil ise en azından milletimiz ile varlık ve birlik düşüncelerinde ayrılığa düşmüşlüğün ve kopmuşluğun delilidir diye düşünüyorum.

perıncekle ılgılı ıfadelerınıze hayır demem mumkun degıl,bunu dogrulayan bır ıletıde gondermıstım..Secılmıslerdede ayrılıyoruz.sıkayet ettıgınız burokratları onlar atamadılarmı?,
Hayır onlar o bürokratlar hiç değişmeden hep vardılar ve bir birlerini ürettiler. İçlerinden en millete daha yakınca olan, hizmet etmek zorunda oldukları seçilmişlerin ayaklarının altına muz kabuğu koyma ihtimali daha az olan. En az kötülerini ve birazda olsa işe yarar diye umduklarını öne çıkarmaya çalışmışlardır. Bu bürokrasi dökülen bir arabanın eskimiş parçalarından oluşmaktadır ve ançak çok yavaş gitmek sureti ile yola devam edebilmektedir. Biraz gaz versen yolda bırakır. Pek çok alt düzey bürokratın bile yaşam düzeyi ile aldığı maaşa bakmak aradaki farkı görmek yeterlidir.

kendı yandaslarını oralara onlar getırmedılermı??burokratlar her halde uzaydan gelmedıler...yanlız sunu soylersenız kabul ederım ,dedıgınız ellısekız senede gelen hukumetler bu gunku gıbı hıc bır zaman ıktıdar olamadılar her zaman yaratıkları burokrasıye muhtac oldular
Bunu ta Cumhuriyetin kuruluşuna da götürebilirsiniz. Osmanlıyı batıran eyyamcı bürokrasi ve masonik azınlık organizesi yeni kurulan devletde derhal yerini aldı aralarındaki tek tük namuslu bürokratlarıda sözde devrim karşıtı diye eledi. bir süre sonra bu elemeden mason localarını kapatan Atatürkde nasibini alıp elendi. Sonradan Atatürkü de hem eleyip hemde putlaştıranlar, İnönü yü kullanmalarına rağmen putlaştırmakta meziyetlerini yetersiz gördüklerinden. Atatürke dönmek zorunda kaldılar. Bu usul düne kadar devam etti. Değerli vatanperver Atatürkçüleri öldürüp gericiler öldürdü diye kendi cinayetlerinden karşıtlarına karşı güç devşirmek ve ihtillalere gerekçe üretip ABD ve batı yararına Türk milletinin ihtillal anayasaları ile vurulmuş zincirlerinin gevşeyen yerlerini yeniden sıkılamakta kullandılar. Bu yüzden milletimiz CHP nin ve ona paralel yapılanma içindeki masonik bürokrasinin ne olduğunu anladığından, CHP nin kötü polisi olduğu dış güçlere karşı, iyi kötü derme çatma dışarısı ile zorunlu işbirliği içinde iyi polislik ederek milleti bu kumpastan kurtarmaya çalışan kişilerin başında olduğu AKP de bir koalisyon buluşması yapmıştır. Bu parti klasik bir parti değil bizim kalkınma ve büyümemizi engelleyen CHP ye ve bürokrasisine karşı istiklal savaşı verenlerin (%97 ile gelmeye çalışanların) koalisyonudur.
İçinde kötülerinde olması bu durumu değiştirmez. En azından eski merkez partileri gibi CHP nin klonlanmış muvazaa partileri değildir. (ve ya % 100 olarak değildir daha düşük orandadır)

dersenız...o da onların hatasıdır.nemalanmalarında onlara muhtac oluyorlar kendılerı ekıyorlar kendılerı bıcıyorlar yetkıyı kendılerı verıyorlar sıkayet neden??... bazı sıyaset unsurlarının oy kaygısı ıle ıcınde pkk yandasları mevcutken burokrası ıcinde olmaması mumkunmu???gıne terorıst pkk yandaslarının oy kaygısı ıle tbmm ne gırmelerıne demokrası ınsan hakları ısmı altında musade edılmesı dunyada ornegı olamayacak bır garıplık degılmı??
Meclise ilk defa PKK nın DEP adlı partisini sokarak bu günlere bizi getirenin CHP o seçimdeki versiyonu olduğunu nasılda unutmuş gibi yapıyorsunuz şaşırdım doğrusu. CHP ile DTP aynı zihniyetin yöresel farklılık gösteren bir birlerinin ikiz kardeşidir. İkiside diğerini yeniden üretmektedir.

barzanı denen zat bıle tbmm de yanlıs hatırlamıyorsam 75 mv nın bulunması ıle ogunebıliyor!!!..bu gun ıcın garıpsenecek bır durum!!!...Bunların, dtp dısında hangı partıde olduklarını bılmenız gerekmezmı?..Burokrasıden bugun sıkayetlerınızde 1.ısraıl ıle dedıgınız konularda sıkı fıkı temaslarda abd baskısı ıle bu gunku sıyaset bası tutmaktadır.yurdun cesıtlı ozellıkle gap bolgesınde toprak alımlarına musade edılmektedır.cok garıp degılmı?.hayret hemde fılıstın katlıamına ragmen..2. Askerlerın hazırladıgını ıma ettıgınız o zaman hemde referandumla belkıde sızınde oyunuzun bulundugu %92 oyla kabul edılen anayasadan sıkayet edıyorsanız caresı cok basıt,bugunku hukumet cogunlugu abd,ab den ısmarlama sıvıl anayasa(!) degısıklıgını yapabılır(tabıı buna demokrası denebılırse),sıkayetlerınızde ortadan kalkar!!!ancak tezlerının dogrulanması ıcın bu taslagın %92 den fazla oy alması gerekır ..mumkunmu???asıl akıl karı olan bunları dusunmektır!! 3.Devletını korumayı amaclayan burokrası ıktıdarı, ıktıdar olamayan ettıklerı yemıne ragmen rotasından sasmıs hukumetlerın yarattıgı bır olusum olup bu duruma dusenler daıma altında ezılmege mahkumdurlar..
Barzaniya izafe edilen lafın ne kadar doğru olduğunu bilmiyoruz. Eğer Barzani Meclisteki Kürt kökenli MV lerini kendisinden sanıyorsa şunu açıkça söyleyeyim onun hakim olduğu bölge halkının aslında meclisimizdeki DTP dışındaki partilerde yer alan değerli Kürt MV lerimiz sayesinde bizimle birleşmek isteyen ve ileride dahada büyümemizi sağlayacak Kürtlerden oluşmaktadır. Felsefesi açısından aslında CHP ile DTP tamamen kardeş partilerdir. milli felsefelerimize göre idare edilmektense CHP felsefesine göre yönetilmek için parçalanıp parça parça olmakda dahil her şeye hazırdırlar. Zaten bu zaaflarından dolayı yabancılar tarafından hem kendileri kullanılmakta hemde yabancılara kafa tutan partilerin imha edilişinde kullanılmaktadırlar. Menderesin akibeti, Refah yol örneği ve AKP kapatma davası sırasında Başbakanın Menderesin sonu gibi olmakla tehdit edilmesi gibi aşağılık söylemler bunun delilidir..

Turkıye cumhurıyetı devletının temel ıdeolojısını temsıl eden tum temel unsurlarının ıcten ve dıstan haksız ve ıdeolojık maksatlı saldırılar karsıda onun yanında bulunmaktan seref duyarım ..Bu aynı zamanda kendıne yasam hakkı tanıyan nımetlerınden ıstıfade eden her Turk vatandasının boynunun borcudur.zeka ve kabılıyetıme olan temennınıze teskkur ederım..kırk yıl ıftıhar ederek hızmet verdıgım devletımızde bundan kusku duymadı..en ıyı temennılerımle..
Türkiye Cumhuriyeti devletinin kuruluş felsefesi TBMM nin kabul ettiği birinci anayasamızda ve İstiklal marşımızda mevcuttur. Bu günkü CHP nin ve üst bürokrasinin felsefesinin kuruluş felsefemiz olan egemenliğin milletde olacağı ilkesine uymayan ABD ve İsrail lehine yapılmış Masonik ve siyonizm yanlısı ihtilaller ile değiştirilip çarpıtılmış ve uzun vadede Türk diye birşeyin kalmayacağı bölücü parçalayıyıcı halkı dilim dilim ayrıştırıcı bir dış projeye dönüştürülmüştür. Bu gün içinde olduğumuz ve yıllardır cebelleşip dünyanın çok gerisinde kalmamıza sebep olan bu masonik felsefedir. Türkmilleti ihtilaler ile egemenliğini kayıp etmiş ve CHP üzerinden Masonların bağlı oldukları dış mahfillere esir düşmüş Türkiye ise her tarafından delinip batırılmak istenen bir kara parçasına dönüştürülmüş ama milli basiretimiz sayesinde bir türlü batırılamamıştır. ve batırılamayacaktır.
A.D.Şimşek
Türkiyenin Kuruluş felsefesi İlk TBMM tarafından oy birliği ile kabul edilip uzun süre ayakta alkışlanan istiklal marşımızdır. Allah milletimizi bir daha yeni bir istiklal marşı yazmak zorunda bırakmasın.
İstiklal Marşımız
Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak
Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak.
O benim milletimin yıldızıdır parlayacak!
O benimdir, o benim milletimindir ancak!

Çatma, kurban olayım, çehreni ey nazlı hilal!
Kahraman ırkıma bir gül... ne bu şiddet, bu celâl?
Sana olmaz dökülen kanlarımız sonra helal.
Hakkıdır, Hakk'a tapan milletimin istiklal.

Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım;
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım.
Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım.

Garbın âfâkını sarmışsa çelik zırhlı duvar.
Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var.
Ulusun, korkma! Nasıl böyle bir imânı boğar,
'Medeniyyet!' dediğin tek dişi kalmış canavar?

Arkadaş, yurduma alçakları uğratma sakın;
Siper et gövdeni, dursun bu hayâsızca akın.
Doğacaktır sana va'dettiği günler Hakk'ın,
Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın.

Bastığın yerleri 'toprak' diyerek geçme, tanı!
Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı.
Sen şehid oğlusun, incitme, yazıktır, atanı.
Verme, dünyâları alsan da bu cennet vatanı.

Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şühedâ fışkıracak toprağı sıksan, şühedâ!
Cânı, cânânı, bütün varımı alsın da Hudâ,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyâda cüdâ.

Rûhumun senden İlahî, şudur ancak emeli:
Değmesin ma' bedimin göğsüne nâ-mahrem eli!
Bu ezanlar-ki şehâdetleri dinin temeli-
Ebedî yurdumun üstünde benim inlemeli.

O zaman vecd ile bin secde eder -varsa- taşım.
Her cerîhamdan, İlâhî, boşanıp kanlı yaşım;
Fışkırır rûh-ı mücerred gibi yerden na'şım;
O zaman yükselerek arşa değer belki başım!

Dalgalan sen de şafaklar gibi ey şanlı hilâl!
Olsun artık dökülen kanlarımın hepsi helâl.
Ebediyyen sana yok, ırkıma yok izmihlâl;
Hakkıdır, hür yaşamış, bayrağımın hürriyet,
Hakkıdır, Hakk'a tapan milletimin istiklâl!
Mehmet Akif Ersoy

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."

*Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.