T a r a f s ı z D e ğ i l i z

SON YAZIM HK.

Değerli Grup Yöneticisi Dostlar,
Bildiğiniz gibi, kiminizle uzunca sayılabilecek bir zamandan buyana, kiminizle de henüz kısa bir süreden beri tanışıyoruz. En azından büyük çoğunluğunuzun Grubu'na üyeyim, diğerlerinin de üyelik işlemleri eli kulağında tamamlanmak üzere. Bunun için, siz Grup Yöneticileri'nden gördüğüm nezakete teşekkür ederim.
Büyük çoğunluğunuzun yazılarımı üyelerinize dağıttığını biliyorum. Çünkü, yazılar, üye olmam itibariyle bana da geliyor.
Bu akşam, yazılarımı size gönderirken yeni bir uygulama başlattım.
Hatırlayacaksınız, en son gönderdiğim yazının başlığı 'HAMDOLSUN' idi.
Başladığım yeni uygulama da; bugüne kadar yaptığımın aksine, yazım size yarı olarak geldi ve devamının okunmak istenmesi halinde; yazının altında belirttiğim iki adet Özel Sitem'in adresinin tıklanabileceği şeklindeydi...
Bundan amacım; yazımın merak neticesinden çok daha fazla okura ulaşmasının sağlanmasıdır.
İzleyebildiğim kadarıyla Grupların büyük çoğunluğu yazımın dağıtımını yaptı.
Bir kısım Grupların dağıtımında; Grup sayfasına yerleştirilen yazımın altındaki site adresime tıkladığımda; hiç bir şifre vs. ihtiyaç duyulmadan, doğrudan Özel Sitelerim'in Kumanda Paneli'ne ulaşıldığını gördüm.
Takdir edersiniz ki; kötü niyetli olabilecek insanlar için bu bulunmaz bir fırsat olabilir diye düşünüyorum.
Ayrıca, ben bu elektronik iletim işinin teknik kısmını pek anlamam. Bunun için belki ben de yazımın sizlere iletilmesinde hatalı işlem yapıyorum... Bilemiyorum. Olabilir de. İnsan hata yapar. Öyle değil mi?
Her neyse; böylesi bir sıkıntım var ve bunu siz dostlarımla bölüşüp, soruna, hepimizi mutlu edebilecek bir çözüm bulabileceğimize inanıyorum.
Bugün gündüz ilettiğim bir yazı hakkında da başka bir şey söylemek istiyorum:
Yazının konu başlığı 'ERZİNCAN'DA DOĞALGAZ' idi. Aslında bu yazıyı size dün gündüz göndermiştim. Ama yazı içindeki resimlerin çıkmadığı konusunda iletiler alınca; yazıyı yeniden gönderdim. Bu yazıyla ilgili bana da gelen dağıtımların bazılarında ne gördüm dersiniz? Bir arkadaşımın harika bir çalışması olan yazının size sunulması için yazdığım kısacık mektubumsu ifade yayınlanmış, ama arkasında yazı yok...
Muhterem Dostlar;
Hepimizin, Türk Ulusu için bir hizmetler vermeye çalıştığımızın bilincindeyim. Kimimiz araştırıp-yazarak, kimimiz ise bunun okura ulaşmasını sağlamaya çalışarak bu hizmetteki fahri ve de gönüllü yerimizi alıyoruz. Kendi adıma konuşayım; ben bu yazılarım için hiç bir kuruluş ve kişiden bir bedel almadım, talep de dahi bulunmadım. Sizlerin de böyle talepte bulunabileceğinizi sanmıyorum.
Ama, yaptığımız hizmetin özelliği itibariyle, kötü niyetli insanlara karşı da; elimizden geldiğince bir koruma oluşturmalıyız diye düşünüyorum.
Benim sizlerden ricam; yukarıda anlatmaya çalıştığım mağduriyetimin ortadan kaldırılabilmesi için, imkanlarınız ölçüsünde, bana yardımcı olmanızdır. Eğer, yazılarımın size ulaştırılmasında benim bir hatam veya eksikliğim var da; bunu ben göremiyorsam, hatırlatırsanız mutlu olurum.
Takdir edebileceğiniz gibi; bu konu beni çok tedirgin etti. Bu mesajı bile sabaha karşı yazıyorum. Düşünün ki; akşamdan buyana bu konuyla uğraşmaktayım.
Böylesi bir teknik konuda göstereceğiniz destek için teşekkür ederim.
Anlatımım epey uzun oldu ama, bundan daha da kısa anlatamadım. Hoşgörünüze sığınırım.
Olabilecek gayretleriniz için teşekkür ederim.
Görüşmek üzere.
CENGİZ ÖNAL
ANKARA
NOT: Olası bir kaza sonucu bu mektubun yayınlanması sözkonusu olmaz değil mi? Bu konuda azami dikkati
göstereceğinizden kuşku duymuyorum...
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."

*Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.