T a r a f s ı z D e ğ i l i z

Yan: [ANADOLU HABER] "Türk Ordusu'na Yönelik Psikolojik Savaşın Kaynağı Tekrar Gündemde!!"

ey guzel kardesim sen Dogu Perincek'e mi gercek musluman diyon. ac bak bakalim aydinlik dergisinin sayfasini. gor orada Turan Dursun'un azili reklamlarini, gor orada Ateizmin azili reklamlarini.Turan Dursun kitaplarini basan tek yayin evi Aydinlik Dergisidir..Apoyla kolkola gezen, Apon'nun saldirilari arttirdigi zamanlarda Apo'yu kardes, saldirilari azalttigi, ateskes imazalttigi zamanlarda Apo'yu kalles , hain ilan eden, PKK kamplarinda sabahlayan , PPK'nin kurucularindna olan Perincek'e mi gercek musluman diyorsun. 30 bin degil, kacirilmis ve kandirilmislarla beraber 70 binin katiline gercek musluman denir mi? kardesi kardese vuruduran siyonis yahudiye saha acan, ortam hazirlayan...Veli Kucuk' e mi gercek musluman diyon ac arastir bakalim onun ne mal oldugunu ..Ataturk'un arkasina saklanip Ataturkun adini verdikleri bir dernek kurup marsini bile yahudilere yazdiran kisilere mi Ataturkcu diyorsun.Ataturk olsaydi o gibi insanlarin hepsinin kellesini hic dusunmeden ucururdu. cunku o hicbir zaman emparyalist, siyonist yahudiyi ve isbirlikcilerini sevmezdi.butun hayati boyunca bu ugurda mucadele verdi..ac gercek tarihi oku..bazilari bu isi gostererek yapmasina ragmen senin gercek musluman dediklerin gizli kapilar ardindan bu isi yurutuyordu.sozde gercek milliyetciler...:) daha digerleri hakkinda bir sey diyemiyorum....guzel kardesim, 80 senedir bu ulke icerden disardan habire habire yipratiliyor. sahada nice canlar verilip kazanilan topraklar icimizdeki bazi hainler tarafindan gizli kapakli kapilar ardinda kurulan masalarda satildi ve halen de satilmakta..Allah cc sana da bana da bunlarin hepsine de hidayet etsin,hepimizi gaflet uykusundan bir an once uyandirsin.selametle kalin.kaba konustuysam kusurumu af edin...

no name

--- 27/10/08 Pzt tarihinde Yakup MUSA <yakupmusa@hotmail.com> şöyle yazıyor:
Kimden: Yakup MUSA <yakupmusa@hotmail.com>
Konu: [ANADOLU HABER] "Türk Ordusu'na Yönelik Psikolojik Savaşın Kaynağı Tekrar Gündemde!!"
Kime: anadoluhaber@googlegroups.com
Tarihi: 27 Ekim 2008 Pazartesi, 11:39

TÜRK ORDUSU'NA YÖNELİK PSİKOLOJİK SAVAŞIN
KAYNAĞI TEKRAR GÜNDEMDE!


Taraf'ı Fethullah GÜLEN ve AKP finanse ediyor. Sabah'ın dağıtacağı yüz binlerce promosyon kitap, Taraf'ı çıkaran Alkım Yayınevi tarafından basılıyor. Başbakan Tayyip ERDOĞAN'ın damadı Berat ALBAYRAK'ın Sabah gazetesi, Taraf'ı el altından finanse ediyor. Sözcü gazetesinden Mehmet ŞEHİRLİ, Çalık'ın Sabah'ı devlet bankasından çektiği krediyle aldığını hatırlatarak, "Acaba birileri Taraf'ı maşa olarak mı kullanıyor?" diye sordu.

Dikkatli olalım. Şanlı ordumuza birşeyler yapılmak isteniyor. Halkın gözünden düşürme çabası hiç bu kadar etkili olmamıştı. Ergenekon suçlamasıyla şanlı generallerimiz, komutanlarımız dağda gezen, insan öldüren eşkiya ile birlikte tutuluyor. Terörle mücadele diye generallerimiz, ATATÜRK'çü aydınlarımız, vatanseverler gerçek Müslümanlar yargılanıyor. Daha şimdiden yargılamada teklemeler oldu. Olması doğaldır. Çünkü gerçek olmayan içi boş şeyler er yada geç ifşa olunur. Bu vatan hepimizin. Empeyalizme ve diğer iç ve dış tehditlere karşı korumak hem dini hemde gurur duyduğumuz Türklüğümüzün bir gereğidir. Ne yazıkki ana muhalefet ve muhalefet partilerimiz bu konuda gerekli hassasiyeti göstermemekte/gösterememektedir. Dinimize,Türklüğümüze ve ATATÜRK'çülüğümüze bağlı olmak bizi bu zor durumdan kurtaracaktır.

Yakup MUSA


Yeni nesil Windows Live Services'ı ücretsiz edinin. Buraya tıkla!

Yahoo! Türkiye açıldı!
İnternet üzerindeki en iyi içeriği Yahoo! Türkiye sizlere sunuyor!
http://yahoo.com.tr

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."

*Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.