T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) ATAISTLer laiklesmedikce türkiyede kültür ve hukuk islemez idiolojik hukuk türk milletine ataist meteryalistkislerce korunuyor..

AK Parti'ye açtığı kapatma davası ile Türkiye'yi krizin eşiğine Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya, daha öncede gündeme gelen CHP'ye dava açılması istemine 'Almanya'dan bağış yapıldığı sadece söylem, Belgesi yok' demesinin ardından dün gece Ülke TV'de yayınlanan Sıradışı programına katılan araştırmacı yazar Talip Doğan Karlıbel o belgeleri canlı yayında izleyicilere sundu.

CHP'nin alman vakıfları ile derin ilişkisi olduğunu her defasında gündeme getiren Karlıbel, Alman derin devletinin Türkiye üzerindeki faaliyetlerini kitabında açık açık yamıştı.

İşte Karlıbel'in dün geceki Sıradışı programında gündeme getirdiği o bölümler:

Turgay Güler'in konuğu Talip Doğan Karlıbel, CHP ile Alman Vakıfları arasındaki bağlantıları ortaya koydu. CHP MYK üyesi Ali Kılıç'ın Alman vakıflardan aldığı yardımın belgesi programda gösterildi.

Bizim yayınlarımız sonrasında  Yargıtay Başsavcılığı CHP ile Alman Vakıfları arasındaki ilişkiye yönelik soruşturma açtı.  Biz hiçbir zaman bir partinin kapatılmasından yana değiliz.

Cumhuriyet ve Milliyet yabancı vakıflarına karşı yayınlar yapmıştı. Şimdi ise Kanal 7 ve Vakit gazetesi yabancı vakıflara yönelik yayın yapabiliyor. Bunun nedeni menfaat ilişkileridir. Aydın Doğan medyası tamamen olayları örtpas peşinde.

Alman vakıflarının Türkiye'deki faaliyetleri sonrasında ya birçok insan öldürülmüş, ya pasivize edilmiştir.  Bazı gruplar bazı sivil toplum kuruluşları kullanılarak ciddibir etki ajanlığı yapılmıştır. Bu şahısların Türkiye'de yarıgılanmalarını sağlayacak deliller toplandığı halde bu kişiler tahliye edilmiştir.

Bu vakıflar Atatürk  aleyhtarı faaliyetler yapmasına karşın CHP bu vakıflarla işbirliği içinde olmuş, hatta CHP'li Şahin Mengü bu vakıfların avukatlığıın yapmıştır.

2002 yılından sonra bu vakıflar örtülü bir şekilde ödemeler yapmaya başlamıştır.

Bu konu 2 yıl önce gündeme getirilmişti.  Ali Kılıç aynı zamanda bir Alman vakıfının üyesidir. Alman Vakfı'nın da Ali Kılıç'a yaptığı yardıma dair banka dekontu da mevcuttur.  Bu belge savcılarımızın emrindedir. İşin ilginci CHP tüm bu ilişkileri yayınlıyor. Ancak arşivler bu ilişki bağının çok ciddi olduğunu ortaya koymaktadır.

Biz Alman düşmanlığı düşüncesindeyim. Ancak Türkiye'nin önde gelen bir parti veya kurum Almanya'dan demokrasi dersi alacak değildir. Biz soykırım yapmamış bir milletiz. Soykırım yaptığı belgeli bir ülkeden de ders alacak durumda değiliz.

Almanya en büyük altın ihracatçısı, Türkiye'nin de altın üretimini önlemek için de elinden geleni yapıyor. Almanya'da altın üretimi olmamasına rağmen başka ülkelerden aldığı altını işleyerek en büyük altın tüketicisi konumundaki Türkiye'ye sattığı için bu ticaretin bozulmasınını istemiyor.

Karlıbel, savcıların belgeleri istemesi halinde ise kendilerine ileteceğini söyledi.

KOSTENLOSE Animationen für Ihre E-Mails zu Weihnachten - von IncrediMail!
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.