T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) “Baykal işi lay lay-lom ile götürmeye çalışıyor”

"Baykal işi lay lay-lom ile götürmeye çalışıyor"

 

SHP ve CHP'de milletvekilliği yapan eski SHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Sayar, Vakit'e önemli açıklamalarda bulundu. Arabasının plakasına kadar fanatik CHP'li olduğunu belirten Sayar, bugünkü CHP'ye ateş püskürdü.

 

Aslan Değirmenci'nin haberi

 

Solun son süreçte statükoculara emanet edildiğini belirten Sayar, "Her iki partide görev aldım. Ancak muhalefet yapma şansı bile bulamadık. Liderler ne derse o oluyor. Yani siyaset değil oyun oynanıyor. Bunlar sosyal demokrasiyi benimsemiş kişiler değil. Bu adamlar kendilerine yer bulmuşlar ve lay lay-lom ile işi götürmeye çalışıyorlar. Kendi konumlarını her şeyin üstünde görüyorlar. Sürekli demokrasi diyenlerin akıllarına solda sadece Karayalçın ve Baykal geldiği sürece bu işler bu şekilde devam eder. Parti içi demokrasi asla yok. İçeride 'benim dediğim olur' dışarıda, 'ben sosyal demokratım' demek olsa olsa solda statükonun temsilciliğidir. Yani Karayalçın ve Baykal statükonun temsilcileridir. Sol ile uzaktan yakından ilgileri yoktur. Bunlar solu bitiren adamlardır. Kadroları belli" diye konuştu.

SAV, OYLARI ERİTTİ!..

SHP Genel Başkanı Karayalçın'ın CHP'den Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olmasısının Melih Gökçek'in işine yarayacağını belirten Sayar, CHP Genel Sekreteri Önder Sav'a yönelik de eleştirilerde bulundu. Sayar; "Sonra dinleme olayı var. Genel sekreter kendi kontrolünü sağlamak zorundadır. Dinlendim diye ortaya çıktı ancak sonuç hiç de öyle olmadı. Daha ilginci çıkıp özeleştiri yapacağına iddialarını sürdürdü. Özeleştiri solun temelinde vardır. Peygamber Efendimiz'e ve Hac ibadeti hakkında söyledikleri ve sonrasında nasıl ulemalık yaptıkları da karşımızda… Bu işler Anadolu'da çok oy kaybettirir. Sonra işte CHP'nin durumu ortada… Bunlar Başbakan Erdoğan'dan daha çok AK Parti'ye çalışıyorlar. Türkiye laik bir ülke ise önce CHP'liler ulemalıktan vazgeçmek zorundadır" dedi.

 

ASLAN DEĞİRMENCİ / VAKİT-


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.