T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) CHP çarşafa, çarşaflı CHP'ye sarılırsa!


Geçenlerde Sultangazi’de  Sayın Deniz Baykal çarşaflı bir bayanları parti üyesi yaptı. Nemi var bunda? Hiç bir şey yok isteyen istediği yere gider. Ben burada Sayın Deniz Baykal’a kızıyorum ama asıl kızgınlığım çarşaflı bayana.

 

Hatırlarsanız bir süre önce tesettürlü bayanların üniversiteye girebilmesi için mecliste büyük bir çoğunluğun oyu ile anayasa değişikliği yapılmış ve tesettürlü bayanlar artık üniversiteye girebilmişti.

 

CHP ne yapmıştı! Anayasa mahkemesine başvuruda bulunup değişikliğin iptalini istemişlerdi. Anayasa mahkemesi üyelerinin büyük çoğunluğu eski Cumhurbaşkanımız Sayın A. Necdet Sezer tarafından atandığı için ve yine bu üyelerin oyu ile CHP haklı bulunmuş ve değişiklik iptal edilmişti. Sonrası bildiğiniz gibi yine “Başörtüsü Zulmü”.

 

Peki bu bayanlar bunları bilmiyorlar mıydı? Elbette biliyorlardır ama insan kapanmakla tam manası ile iman etmiş sayılmıyor. Öyle olmasaydı Allah c.c. bir ayetinde “Ey iman edenler iman edin” dermiydi?

 

Yine bu bayanlar bilmezlermiki  bir süre önce CHP Genel Başkan Yardımcısı önder sav alemlerin sultanı Hz. Muhammed Efendimizle alay etmişti. CHP’nin nerdeyse tüm yöneticilerinin İslam’la, Hz. Muhammed’le, Başörtülü bayanlarla sorunu varken bu çarşaflı bayanların burada ne işi var?

 

Daha açık sorayım. Bu çarşaflı bayanlara ne vaat edildi de bunca şeye rağmen CHP’ye geçti. Şimdi burada hem çarşaflı bayanlara hem de CHP’ye soruyorum. Hanginiz işbirlikçi, hanginiz hain? Elbette her iki taraftan da bu gariban Blogcu’ya cevap gelmeyeceği için ben cevap vereyim. Bu konuda çarşaflı bayanda, CHP’de işbirlikçi ve haindir. Her iki tarafta inandıkları değerlerine ihanet etmiştir.

 

Geçenlerde medya mensuplarının sorularına cevap veriyor Sayın Deniz Baykal. Soruyorlar “eğer başörtülü bayanlar üniversiteye girmek isterlerse ne yapacaksınız?” Cevap hazır. “O zaman orda dur bakalım deriz”. Yani Sayın Deniz Baykal şöyle demek istiyor. Gidin evlerde temizlik yapın, gidin apartmanların merdivenleri silin, gidin lokantaların tuvaletlerinde durun, gidin kuşlara yem atın, gidin arkadaşlarınızla sohbet toplantıları yapın, gidin vatan için çocuklarınızı şehit verin ama  sakın haa okumak için üniversiteye, çalışmak için devlet dairelerine girmeye çalışmayın.

 

Yani hem CHP, hem de çarşaflı bayanlar tahkiye yapıyorlar. Bunu Ak Parti yapsa(ki bu ölçüde olmasa da yapıyorlar)  bazıları Ak Parti’nin din istimrarcısı, takiyeci ve hatta gizli ajandaları olduğunu söyleyip Türkiye laiktir, laik kalacak naraları atarlar. Peki millet bu oyunu yermi? Yemez..

 

Son Nefes e-Günlük

 

http://onemsiziletilerim.blogcu.com

 

 

 

 

 


____________________________________________________________________________
İnternette takip ettiğin tüm siteler tek tık ötede! “Benim Mynet’im” de!

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.