T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) Nweden müslümanlarda istikrar olmuyor sevdiklerini yer3ebiliyor.. Ahmed HAKANI ve ve ve kimilerini SAYIN erbakan HOCA bunlar altin dedigin ivcin müslpüman cemat sevdiler simdi hayalkirikligina ugramalari normal, cünkü camide MILLI görüs ADINA cemati soyanlarda ERBAKANIN altin cocuklari cikti..selam

Kanal7 bizi yedi

'Cüppeli' olarak bilinen Ahmet Ünlü, İslami kanallar arasında gösterilen Kanal 7 televizyonunu topa tuttu.


İlginç vaazları ve tatildeki jet-ski görüntüleriyle tanınan İsmailağa Cemaati'nden "Cübbeli Ahmet Hoca" olarak tanınan Ahmet Ünlü, Ümraniye'de cami yapımına yardım toplamak için düzenlenen gecede, İslami kanalları ve yayın politikalarını eleştirdi. Milliyet'in haberine göre, Ümraniye Taşdelen'deki Naturel Düğün Salonu'nda katıldığı sohbet programında, İslami kanalların yayıldığını anlatan Ünlü, şunları söyledi:

Zararı çok fazla
"İslami kanallarda DA yanlış konuşanlar çok var. Hatta doğru konuşan var mı diye sorsan daha iyi. Bunlar hep din adına konuşuyor, milleti perişan ediyorlar. Onun için Efendi Hazretleri NE buyuruyor, Kanal 7 bizi yedi. Hakikaten böyle başladı, bir kanal, iki kanal derken, yediler. Öbürleri de öyle, TGRT'ciler çıktı. Millet hayır parası diye yardım Verdi.  Onlar DA ondan sonra kalktılar, o Yahudiye sattı,  öteki Hıristiyana sattı, öbürü ortak aldı, öbürü müdür aldı, en sağlam dediğin kanalda bile ehli sünnet olmayan hoca aldı. Bu sefer bu kanalların zararı çok olmaya başladı. " 

04/11/2008  12:02
1686 defa okundu
Tierisch gut! KOSTENLOSE E-Mail-Animationen - von IncrediMail! Hier Klicken!
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.