T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) "Oyun Hep TÜRKİYE Üzerine!!"

OYUN HEP TÜRKİYE ÜZERİNDE

 

            Milli Gazete'nin 11 TEMMUZ 2008 tarihli nüshasında Vatan Gazetesi'nde çıkan "Amerika'ya Saldırı 6 Türk Öldü" diye sürmanşetten vermiş olduğunuz haberine karşı aşağıda bir yazı yazılmıştır. Bilgi edinmeniz, vatanımıza karşı oynanan oyunlara gelmemeniz/gelmememiz amacıyla tarafımdan sizlere de bilginiz olması maksadıyla tekrar yayımlanması bir vatan/millet için kendimce bir görev addedilmiştir. "Aşağıdaki yazı tarafımdan Vatan Gazetesine yazılmış olup, konu hakkında tüm Türk Milletinin bilgilenmesi maksadıyla aşağıda tekrar yayımlanmıştır."

         İşgalciler ve sömürgeciler, Ortadoğu ve Asya'yı yağmalamak isterken oyun bizim üzerimizeydi. Şimdi yine benzer oyun yine bizim üzerimizden… Ümmetin enerji kaynakları yeraltı yerüstü zenginlikleri ve bilincini yağmalamak için; içerdeki taşeronları ile birlikte imparatorluğu yok ettiler. Şimdi benzer oyunlar benzer taşeronlarla; İmparatorluğun devamı olan ve dar bir alana sıkışmış olan TÜRKİYE Cumhuriyeti üstünde oynuyorlar. 1908 ayaklanması, 1909 darbesi, bugüne kadar kah demokrasi kah darbe, aynı hedeflere yönelik olarak sürüyor. İRAN-IRAK savaşı başlamadan önce 1980'de TÜRKİYE halledilmişti. TÜRKİYE halledilmiş olsaydı insan kanıyla semiren sömürgeci 52 ülke hem İRAN'a hem IRAK'a silah satamazdı. Aynı mantıkla 1980 öncesi TÜRKİYE'de aynı mantıkla öğleden önce sağcı vurmak için kullanılan silah öğleden sonra solcu vurmak için hedeflenemezdi.1973'te S. ARABİSTAN'ın petrol ambargosuyla ABD'nin  ve hempalarını bölgeyi işgal başlattığı plan adım adım ilerliyor. Ama ABD ve kan emici dostlar kan tutmaya başladı. Köşeye sıkıştıkça Neron gibi dünyayı yakmaya niyetleniyorlar. "Oyun kuranlara oyun kuranın, hile yapanlara en büyük hileyi  yapanın" oyunundan habersizler.

             Neo Nazilere rahmet okuyan İsrail istiyor diye Amerika dünyayı ateşe vermek istiyor. SURİYE'ye İRAN'a saldırmak istiyor. Ama önce TÜRKİYE halledilmeli. 1908 gibi, 1909 gibi. TÜRKİYE kaosta olmalı ki şeytan rahat iş görsün.

            NATO Askeri Komite Başkanı Oramiral Grampoolo Di Poole ile Avrupa Birliği Askeri Komuta Başkanı  Orgeneral Henri BENTEGEOT ANTALYA'nın Belek Beldesi'nde ağırlıklı gündemi terör toplantısında konuşurken, ABD İSTANBUL Konsolosluğu'na saldırı düzenleniyor!

            Ne yazık ki, gazeteniz (Vatan Gazetesi) haberi sürmanşetten veriyor: "Amerika'ya saldırı 6 Türk öldü."

            Olay bu! Oyun bu!

            Bakalım kaosa aptalca odun taşıyanlar ne zaman uyanacaklar? (Yani sizler ve sizin gibiler)

            Tabiî ki işbirlikçiler, işbirlikçiliklerine devam edecekler; çok pahalı şeyleri çok ucuza satacaklar.

 

 


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.