T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) Cafcaf Ailesine Sahip Çıkalım.


Cafcaf Ailesine Sahip Çıkalım.

Az kitap okusak da, mizahtan uzak olsak da, bu yaştan sonra 'okusak ne değişecek' diyenlerden olsak da yine de okuyacağımız, başkalarına önereceğimiz, başkalarının okuması için bir şeyler yapmamızın mümkün olduğunu sizlerle paylaşmak isterim.

Bazı şeyler elbette ciddi yazılarla, ciddi konuşmalarla ele alınmak suretiyle açıklığa kavuşturulur. Ancak bazen de bazı şeyleri göz kaş yarmadan, sözü yormadan mizah yoluyla, çok daha hızlı ve iyi anlatmak da mümkündür. İşte mizah bunu gerçekleştirir diye düşünüyoruz.

Sizi hiçbir kalıba sığmayan, canlı, dinamik, özgür ve özgün olmaya çalışan; iyi niyetli ve gayretli gençlerin çıkarmaya çalıştığı 'bizi bir türlü bir yere koyamıyorlar, biz aslında herkesi seviyoruz, biz herkesin sesi olmak istiyoruz, biz farklı bakıyoruz, biz farklı görüyoruz' diyen bir mizah yazar topluluğunun yaptığı şimdilik aylık olan bir çalışmadan yani cafcaf dergisinden haberdar etmek istiyorum.

Cemaatimizin, derneğimizin, vakfımızın, sendikamızın çıkardığı bir dergi olmasa bile birçok dergi ve kitaptan çok şey öğrenebiliriz. Bu gibi yayınlara sahip çıkmamız bir görevdir.

Herkese seslenmek üzere çıkan mizah dergisi cafcaf dergisine ulaşmak için çevrenizde birilerini harekete geçirin. Temsilci olsunlar. Asım Gültekin'le iletişime geçsinler. Bulunduğunuz yere gelsinler.  Sizlere birilerini göndersinler. Gelsinler ki bulunduğunuz yere heyecan gelsin.

Bu vesileyle gençlere ulaşalım. Güzel, farklı yayınları okumazsak bile, 'bize hitap etmiyor' desek dahi okuyanlara ve çocuklarımıza önerelim.

Üzerimizdeki ölü toprağını kaldıralım. Hem gülelim, hem düşünelim hem de kendimiz ve insanlık için güzel işler yapalım.

Mizahla çok şey yapılabileceğini ve yapanları görelim. Mahmut Balcı

www.cafcafdergisi.net

Asım Gültekin 0505 264 52 80 dergi: 0212 274 80 21


**************************************
www.mahmutbalci.com 'Özgürlük Paylaşmaktır'




Diğer Windows Live™ özelliklerine göz atın. Sadece e-posta iletilerinden daha fazlası
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.