T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) ÇETKODER KURBAN BAĞIŞLARINI TÜRK KIZILAYI VE MEHMETÇİK VAKFINA YAPACAK

Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa Göktaş yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle halka seslendi.

"Kurban Bağışlarınızı iki ulvi kuruluşa yapın"

Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa Göktaş yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle halka seslenerek "Bakın her yıl Kurban bağışı ve derisi için korkunç paralar ortalıkta döner. Bu pazarda 80 milyon YTL' ye varan bir pay vardır. Bu parayı kapma yarışı içinde olan art niyetlileri unutmayın. O nedenle, ülkemizde hayır ve hasenat işleri ile aynı zamanda devletinin ve milletinin her zaman yanında olan, bölücü, yıkıcı, yok edici hiçbir iş ve işlemin içinde bulunmayan, aksine devletimizin birliği, ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve milletimizin parçalanmazlığı konusunda da kendini ispat etmiş olan kurum ve kuruluşlar var. Her biri birer tüketici olan vatandaşlarımıza daha dikkatli olmalarını art niyetliler ile hulus kalp ile hizmet edenleri ayırt etmelerini istiyorum. Kimseyi töhmet altında bırakmak da istemiyorum. Ancak yaptığı iş ve işlemler ile kendini toplumda kanıtlamış olan MEHMETÇİK VAKFI, TÜRK KIZILAY DERNEĞİ, bizlerinde büyük takdirini kazanmıştır. O yüzden bu kurum ve kuruluşlara yardımda bulunmanız devletin, milletin, memleketin, insanlarımızın yararına olacaktır" dedi. Daha sonra Göktaş Kurban bağışı yapmak isteyen vatandaşlar için İKİ kuruluşunda irtibat adreslerini verdi.

Öte Yandan ÇETKODER Genel Başkanı Mustafa Göktaş "Biz bu duyurumuzu 81 ilde gönüllü üyelerimiz aracılığı ile yapıyoruz. Bağışların bu iki önemli ulvi kuruluşa yapılmasının büyük ve ulvi bir hizmet olacağını yazı ile üyelerimize bildirdik. Şu anda siz saygıdeğer basın mensupları aracılığı ile de halkımıza geniş manada duyurmak istiyoruz. Unutmasınlar yapılacak her yardım bir hayat kurtaracak, bir hayatın yaşama sarılmasına sebep olacak, ocakların sönmemesine yardım edecektir" dedi.

 

MEHMETÇİK VAKFI : www.mehmetcik.org.tr , Tel. 0312- 284 19 70-71

 

TÜRK KIZILAYI : www.kizilay.org.tr , 168 ücretsiz danışma ve bagış hattı,  PTT işlem merkezlerinin 2868 nolu Kızılay posta çeki.

 

ÇETKODER GEN. BŞKN. GSM. 05322822991

ÇETKODER YAZIŞMA : cetkoder@gmail.com


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.