T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) EY 21 ci yüzyilda yasayan sayin okurlarimiz ,

bu  CHP lilere,  celenk ve asmazliklarini sunduklari taslar artik fayda vermiyor.. danistaya saldiridan sonra nasilda taslara kabire kosmus it kurt gibi ulumuslardi..
irticacilar bastilar Allahu ekber dediler . kursunu siktilar .....
CHP nin ve atalarinin....
galiba bugün Meteryalist nasyonalist necis emellerini,  Türk milletine daha fazla dayatamaiyacaklarini anladilar ve AB kiriterleri dogrultusunda laiklesmeye adim attilar mi?
atiyorlar..
selam
 
CHP
Yerlikaya, Kürt dilinin gelişimi, Kürtçe'nin okullarda öğretilmesi, üniversiteler bünyesinde "Kürt Dili ve Kültürünü Araştırma ve Geliştirme Enstitüleri" kurulması, 24 saat Kürtçe televizyon yayını, sinema, tiyatro, müzik önündeki tüm engellerin kaldırılmasının yanı sıra Güneydoğu'ya yönelik sosyo-ekonomik çözüm önerilerine de yer verdiklerini söyledi. Yerlikaya, programda genel af veya kısmi af konusuna yer vermediklerini, bunun ilerde gündeme gelebileceğini söyledi.

Cemevlerine yasal statü

Anayasal vatandaşlığı çözüm olarak gördüklerini belirten Yerlikaya, "CHP olarak insanların kimliğini şeref ve namus olarak görüyoruz. AKP'nin bugün yapmaya çalıştığı da bizim 1989 raporumuz doğrultusundadır" dedi. Yerlikaya, programda daha önce Alevilere yönelik yer almayan açılımlara da yer verdiklerini söyledi. Yerlikaya, cemevlerinin yasal statüye kavuşturulmasını öngördüklerini vurguladı.
KOSTENLOSE Animationen für Ihre E-Mails zu Weihnachten - von IncrediMail! Hier Klicken!
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.