T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) Fwd: (dd) TELEFON GIDERLERINIZI % 50'YE YAKIN AZALTABILIRSINIZ!







---------- Yönlendirilmiş ileti ----------
Kimden: A.Baybars GOGEZ <

 

Degerli dostlarim,

 

Size asagida sozunu ettigim konuyu lutfen ciddi olarak dusununuz. Bu mesaj pazarlama amaci icerse de, bir danisman olarak isletmenizdeki giderleri azaltma onerisidir.

 

Ozellikle icinde bulundugumuz KRIZ ortaminda, isletmelerimizin en buyuk gider kalemleri icinde yer alan Telefon haberlesme giderlerimizden ciddi oranda tasarruf ederek, giderlerimizi azaltmamizin firsati olarak gormeniz gereken bir haber iletiyorum sizlere. Ekte gonderdigim referans cizelgesini incelediginizde, umarim "Neden bu gune kadar biz bu sisteme gecmeyip de, yuksek telefon faturalari oduyormusuz?" diye kendinizi sorgulayacaksiniz. Belki de rakiplerinizi goreceksiniz o listede.

 

Tek yapmaniz gereken, beni asagidaki telefonumdan arayarak, bir ABONELIK SOZLESMESI imzalamak icin davet etmeniz. Sonrasinda ayni telefon hatlariniz ve yine TT altyapisini kullanarak, ayni kalitede ama neredeyse % 50 ye yakin oranda ucuza konusmaya baslayacaksiniz.

 

Ben MILLENICOM'un Distiributoru olan INTERMARK tarafindan PARTNER BAYI olarak resmen yetkilendirildim.

 

Malum evden de sehirler arasi ve milletler arasi ve cep telefonlari araken once 1045 cevirdiginiz takdirde ucuz konusuyorsunuz. Benim sozunu ettigim sey ise kurum ve sirketlerle yapilacak bir abone sozlesmesi ile TT'dan kullandiginiz telefon numaralarinizi, bir dilekce verip Millenicom'a aktarmak istediginizi talep ederek (Millenicom TT – Türk Telekomun A tipi uzak mesafe isletmecisi olarak yetki almistir. Yetki belgesi sunum dosyasinda mevcuttur.), tum sehirler arasi, milletler arasi ve cep telefon gorusmelerinde % 50'ye varan oranlarda daha ucuz gorusme yapabileceksiniz. Hatta beklentimiz Mart 2009 dan itibaren sehir ici gorusmelerde de ucuz konusabilme uygulamasinin baslayacagi yonundedir.

 

Yani artik tum faturalariniz TT yerine Millenicom uzerinden gelecektir.

 

Bu islem icin depozito, on odeme ve sabit ucret alinmayacaktir. Hatta her hangi bir cihaz da kullanmayacaksiniz. Abone olduktan sonra ayrica evde oldugu gibi 1045 de cevirmeyeceksiniz.

 

Sozlesme 12 ayliktir. Sure bittiginde otomatik olarak uzar. Ancak siz istediginiz takdirde herhangi bir zamanda aboneliginizi iptal ettirip, tekrar TT'a da gecebilirsiniz. Bunun icin ceza odemek de yok. Millenicom en gec 15 gun icinde sizin bu talebinizi yerine getirecektir.

 

Yapilacak islem ise son derece basit. Ekte gonderdigim bilgileri inceledikten sonra bu sisteme gecmeye karar verdiginizde, ben gelip abonelik sozlesmesini imzalatiyorum. TT icin telefon numaralarini Millenicom'a devretmek istedigimize dair bir dilekce imzaliyoruz. Ben evraklari gonderiyorum. 1 hafta 10 gun gibi bir surede islemler tamamlaniyor. Siz ayni telefonlardan cok daha ucuza gorusmeye basliyorsunuz.

 

Tabii ki yuksek fatura odeyen kuruluslar cok daha buyuk iskonto alabiliyor. Yapilan gorusmelerin yogunluguna gore (Sehirler arasi, Milletler arasi ve GSM) iskonto oranlari % 20 ila % 60 arasinda degismektedir.

 

Size referanslari da ekte incelemeniz icin gonderiyorum. Bu firsattan yararlanmak isteyen dost ve yakinlarinizi da bilgilendirmenizi ve bana yonlendirmenizi

 

Saygilarimla,

 

A.Baybars GOGEZ

0 533 5607293

.

__,_._,___





 

  Ne menem bir program bu acaba????herşeyin altından bir çapanoğlu çıkacak diye şartlandık.Bileniniz uyguluyanınız varmı acaba???*sevgiler.Sili-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---



--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.