T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) Milli Şef'in Konağında Geveze Bir Kovboy


cemaat.com - orijinal fikir - farkli kalip

Link to cemaat.com - orijinal fikir - farklı kalıp

Milli Şef'in Konağında Geveze Bir Kovboy

Posted: 05 Dec 2008 09:08 AM CST

Kimseye kötüdür deme. Aslında onlar bilmeden iyilik yapan insanlardır.
(Suskunlar romanından)

 

Bunaltıcı bir yaz günü. Beynim, bilgiden çöplüğünde arsız bir tavuk gibi eşelenmekle meşgul… Hayat bir devlet dairesi mesabesinde… Arşiv, klasör, mühür… İç tüzük ve protokol kuralları… Her gün yeni meseleler için açılış-karşılama-ağırlama-kapanış… Gayr-ı resmi emeller için resmi duruş… Bunalıyorum…

Şimdi diyorum eski bir evin avlusunda bir ağacın altında bir bardak çay eşliğinde gök mavisine boyanmak var. Erguvani, sıklamen, lacivert düşlerin eşiğinden atlamak var.

devamını oku

Çikolata

Posted: 05 Dec 2008 01:48 AM CST

Bugün gün boyu televizyon ve radyolardan aynı haberler geçmekte idi. Ve hemen herkes özürlülere bakış açısının yanlışlığından dem vuruyordu. Bir de yeni çıkmış "esasında bizler özürlüyüz" cümlesini özür diler mahiyette tekrarlayıp duruyorlardı. Bilmem hakkıyla bir şeyler yapamamanın verdiği eziklik, bilmem herkes öyle söylediğinden.

Mesai saati dolmadan Adliyeye yetişmem gerekiyordu. Bu sebepten biraz da hızlandırılmış adımlarla o tarafa doğru yürümeye başladım. Resmi başvurularda bir de sabıkasızlık belgesi talep ediyorlar. O belgeyi alıp akşam olmadan eve dönmeliydim.

devamını oku

Bivefa...

Posted: 04 Dec 2008 02:15 AM CST

 

Her şey kaybolsa, ortadan yok olsa tüm var oluş nedenine bakmadan! Siyah gitse, beyaz gitse, tüm uçlarda yıkılsa bildiğim bütün sözler ve gerçekler… Sen ve ben kalsak sadece… Soluğuma değen nefesin kalsa… Olmasa onlar, şunlar, bunlar, sizler, bizler, sadece sen ve ben öznesiyle hükmetsek âleme… Saçında savrulsa rüzgâr, değse üstüne güzel gözlerinin rengi denizin solgunluğu can bulsa… Sussa tüm çocuk sesleri, komşu bağırtısı kuşlar bile cılız seslerinden utansalar, esirlerin üstünde ahenkle dans etse sesin…

devamını oku

Bir Kıvılcımın Ucundaki Vapurlar

Posted: 04 Dec 2008 02:13 AM CST

ERKEK

Psikologlar, bir gün çok mutsuz olduğunuzu farkeder, sebebini arar ama bulamazsanız, bilinki geçmişte farkına varamadığınız küçük mutsuzluklar birikmiş ve bir gün karşınıza çıkmıştır derler. Ticari kaygıyla yapılmış ucuz ve kalitesiz arabesk şarkıların sözleri bugünlerde beni çok üzmeye başladı. Üzüntümün sebebi ise hiç belli değil ama biliyorum, bir sebep yaratmalıyım.

Umutsuzluk değil bilakis umut içimi kemiriyor. Umudumu yok etmeli ve yoluma devam etmeliyim. Bu yüzden hayır diyeceğini bile bile uzun süren havadan sudan konuşmalardan sonra ona evlenme teklif ettim.

devamını oku




--
Blog Adresim
http://sivilinisiyatif.blogspot.com
(www.vtunnel.com adresinden girebilirsiniz. Yasak yok.)
Bu Sitede Yer Almayan İletiler Bana Ait Değildir.
-------------------------------------------------------------------------
Şimşekleri üstüne en çok "oyunları bozanlar" çeker!
Zulüm, kısmak istediği sesi nârâ yapar!
Ve bazı ölüler, yaşayanlardan çok daha yüksek sesle konuşur...
Malcolm X onlardandı.


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.