T a r a f s ı z D e ğ i l i z

TSK 3000 PKK'LIYI SERBEST BIRAKTI!



TSK 3 bin PKK'lıyı SERBEST BIRAKTI

BİN PKK'LI SERBEST BIRAKILDI
Kuzey Irak'ın en çok satan gazetesi Hawler'in Genel Yayın Yönetmeni Rebwar Kerim'in, Burç FM'de'de katıldığı bir programda yaptığı açıklamalar gündemi sarsacak nitelikte.

ZALE KAMPINA GİTTİLER
Kerim,1992'de Talabani ve Barzani'ya bağlı KTP ve KYP'nin Türk Silahlı Kuvvetleri ile birlikte PKK'ya karşı savaştığını ve bu savaşta PKK'dan 3000 kişinin teslim olduğunu iddia etti.

"Fakat Türkiye bu esirlerin silah numaralarını alıp PKK'lıları serbest bıraktı" diyen Kerim, skandal iddiasını şöyle sürdürdü: "3 bin PKK'lı Türkiye'ye 450 km. uzaklıktaki İran sınırındaki Zale Kampı'na gönderildi."

"TÜRKİYE OSMANLI ROLÜNE SOYUNMALI"
Bölgenin geleceği ile ilgili olarak çarpıcı tespitler yapan Kerim, "Belki biraz hayal gibi ama Türkiye yeniden bölgede Osmanlı rolüne soyunmalı. Güçlü Türkiye'ye bölgedeki bütün Kürtler bağlanırlar" dedi.

"KÜRTLER TÜRK OKULLARINI TERCİH EDİYOR"
Suriye'de 200 bin Kürt'ün kimliğinin bile olmadığını belirten Kerim, Kuzey Irak'ta ağırlıklı olarak Nakşibendi tarikatının hakim olduğunu az da olsa bazı Kürtlerin de Kadiri tarikatına mensup olduğunu söyledi. Kerim, "Türkiye'den işadamlarının açmış olduğu okullar sayesinde içimizde 200 kişiyi bulan Türk topluluğu yaşıyor. Okullar çok başarılılar. Halk Türkiye'nin okulları diyor. Çocuklarını vermek için yarışıyor. Halkları birleştiriyorlar. Bütün üst düzey kişilerin çocukları bu okullarda okuyor" dedi. (Bugün)

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."

*Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.