T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) BAŞBAKAN ÇOK DEĞERLİ 4 GÜNÜ BOŞA HARCADI

 

Doğru Yol Partisi Genel Başkanı Çetin Özaçıkgöz ; "Başbakanın, İsrail'in Filistin üzerine bomba yağdırmasını, Arap liderleri ile görüşerek değil AB liderleri ile görüşerek durdurabileceğine" dair yapmış olduğu ikinci basın açıklaması :

 

"BAŞBAKANIN ATEŞLE OYNADIĞINI, İLACI YANLIŞ YERDE ARADIĞINI SÖYLEMİŞTİM. ÇOK DEĞERLİ DÖRT GÜNÜ BOŞA HARCADI"

 

"Sayın Başbakan, İsrail'in Filistin üzerine bomba yağdırmasını Arap ülkeleri ile görüşmekle durduracağını zannetmiştir. Bizde Doğru Yol Partisi olarak, bu yolun yanlış olduğunu, Arap Liderlere yapacağı seyehat ve görüşmelerin hiçbir işe yaramayacağını hatta İsrail ile Filistin'in arasını açacağını, ortamı gereceğini ve tarafları tahrik edeceğini, Başbakanın ateşle oynadığını söylemiş, çözüm olarak da ancak ABD ve AB'li liderler ile görüşerek İsrail'i durdurabileceğini ifade etmiştik. Keşke haklı çıkmasaydık, keşke yanılmış olsaydık.

 

Ama Sayın Başbakan böyle yapmayıp, önce İsrail Başbakanına küsmüş, batılı liderlerle görüşmeye tenezzül etmemiş ve işe yanlış yerden başlamıştır. Arap liderleri ziyaret ederek tarafları tahrik etmiştir. Çok değerli dört gün boşa harcanmış, akan kan artmıştır. Şimdi de İsrail'in Gazze'ye dört bir koldan girmesi üzerine batıya dönüp "Gürcistan'a gösterdiğiniz hassasiyeti, Filistin'e de göstersenize" diye kafa tutuyor. Başbakan son bir haftayı Cumhurbaşkanı ve Dışişleri Bakanı ile beraber, AB Dönem Başkanlığını dün alan Çek Cumhuriyeti üzerinde lobi yaparak değerlendirmiş olsaydı, AB bu gece "İsrail'in tutumu savunma amaçlı" şeklinde açıklama yapmazdı. Dörtte bir kanı Yahudi olan Sarkozy, İsrail üzerinde etkili olabilirdi. Keza Merkel ve İngiltere Başbakanı, İsrail üzerinde başarılı ve ikna edici girişimlerde bulunabilirdi. Sayın Başbakan ilacı yanlış yerde aramaktadır"


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.