14 Ocak 2009

(anadoluhaber) Bir Yahudi Atasozu Diyor Ki....

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.

TPE.org.tr guncellendi!!!
Bir Yahudi Atasozu Diyor Ki....
Yazar Okan Arslan   
Artik en temel uluslararasi kurum olan Birlesmis Milletlerin bir degerinin ve manasinin olmadigi, sadece Soguk Savas donemi nostaljisi oldugu; uluslararasi sistemi kendi cikarlarina gore tasarlayan ABD'nin Orta Dogu subesi olan Israil'in onune cikan bu esi benzeri gorulmemis firsati kacirmayacagini gostermektedir. Evet, Soguk Savas coktan bitmistir. Soguk Savas sonrasi surec dahi 11 Eylul'le beraber nihayetlenmistir. Su an 11 Eylul sonrasi, ABD'nin her seyi belirledigi surec hizla yasanmaya devam etmektedir. Birlesmis Milletler artik sadece kâgit uzerinde bir uluslararasi teskilat oldugundan; yeniden ve yeni bir uluslararasi sistemin kurulmasi gerekmektedir. Bu sistem, eskiden sadece ulus devletlerin cikarlarinin catisma alani olan uluslararasi iliskilerin ve sistemin tek aktorlerinin devletler olmadigi; bireyin ve sivil toplumun da yeni olusum icinde mutlaka aktif bir sekilde yer aldigi bir sistem olmalidir.
Yorum yaz!
Devamini oku...