T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) KİM UTANSIN ?

YANDAŞ  internet  MEDYA'SININ  "BAŞLIĞINA"  BAKIN
BİRDE  devamı  altta,,,,,,,,,,

En demokrat şehirde UTANDIRAN EYLEM!..

Bu eylem Türkiye'nin en demokrat şehrinde yapıldı.
09 Ocak 2009 / 17:40
en-demokrat-sehirde-utandiran-eylem..

ESKİŞEHİR Türkiye'nin en demokrat illerinden biri olarak bilinir. Ancak Eskişehir'de öyle bir eylem yapıldı ki, UTANDIRDI.

KÖPEKLERE GİRİŞ SERBESTTİR
Osmangazi Kültür Dernekleri Federasyonu Başkanı Genel Başkanı Niyazi Çapa, Filistin'e saldıran İsrail ile Ermenilerden özür dileme kampanyasına girişenleri kınadıklarını açıkladığı basın toplantısında eline 'Bu kapıdan Yahudiler ve Ermeniler giremez, köpeklere giriş serbesttir' yazılı döviz aldı. Çapa, Ermenistan'da bazı işyerlerine 'Türkler ve Köpekler Giremez' yazıları asıldığını öne sürerek, "Onlar bizi köpekle aynı kefeye koymuş, oysa biz köpekleri kucaklayarak onlardan daha değerli olduğunu gösterdik" dedi.

Genel Merkezi Eskişehir'de bulunan Osmangazi Kültür Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Niyazi Çapa, düzenlediği basın toplantısında Ermenilerden özür dileme kampanyası başlatanlar ile İsrail'in Filistinlilere yönelik saldırısını kınadıklarını açıkladı. Basın açıklaması yaptığı masanın üzerine kanlı bebek maketi, kanlı el, kol ve bacak gibi protezleri de koyan Niyazi Çapa şöyle konuştu:

BU NECİP MİLLET ADINA NASIL ÖZÜR DİLEYECEKSİNİZ
"1000 yıllık şanlı tarihimizde yüzümüzün kızaracağı hiçbir kötü miras bırakmayan şanlı ecdadımız adına Ermenilerden özür dilemek cüretinde bulunan sözde aydınlar, kulaklarını açarak beni iyi dinlesinler. Ermeni diasporadan aldığınız talimatla haddinizi aşan, soysuzların, kansızların, kanı karışıkların, yapabileceklerini yaptınız. Osmanlı cihan devletinin emperyalistlere karşı yedi cephede çarpıştığı o dönemde efendisine ihanet edip arkadan hançerleyen işgal güçleriyle işbirliği yapıp insanına akla gelmedik mezalim yapan 34 dış ülke temsilciliklerimizi kalleşçe şehit eden Ermenilerden bu necip millet adına nasıl özür dileyecekler.

AKITTIKLARI KAN İÇİNDE BOĞULSUNLAR
İnsan haklarından dem vuran insan kasabı ülkelerden hele bir özür dilesinler bakalım. PKK'yı destekleyen batılıların, 30 bin şehidimizi, kadın, bebek demeden insanlık suçu işlediklerinden dolayı Türklerden özür dilemeleri gerekiyor. İslam düşmanı kan akıtıcılara kan emicilere Cenabı Allah belaların en büyüğünü versin. Akıttıkları kan içinde boğulsunlar."

YAHUDİLER VE ERMENİLER GİREMEZ
Çapa, Ermenistan'da bazı işyerlerine 'Türkler ve köpekler giremez' yazılarının asıldığını öne sürdü. Federasyon yetkilileri ile birlikte dernek binası önünde elline 'Bu kapıdan Yahudiler ve Ermeniler Giremez' ve 'Köpeklere giriş serbesttir' yazılı dövizler alan Çapa, şunları söyledi:
"Bizi köpekle aynı kefeye koymak istemişler. Ama biz elimizde taşıdığımız dövizlerdeki yazılarla köpeklerin bile onlardan daha değerli olduğunu gösterdik."

Çapa ve beraberindekiler ellerindeki dövizler ve kucaklarına aldıkları bir köpekle dernek binası önünde gazetecilere poz verdi. (dha) 

BİRDE  BU  HABER'İ  OKUYUNUZ,,,,,KİM  UTANSIN ?
 

Turkler-ve-kopekler-giremezmis
16 Aralık 2008 / 22:48
'Türkler ve köpekler giremez'miş
Konser ilanlarında Türkler ve köpekler giremez diye yazan SOAD, Eurevision'da!

Bu haber Ermenistan'la aramızdaki "barış rüzgarlarını" bitirecek cinsten. Çünkü onların adayları her konserde Türkler'e küfrediyor.

Türkiye -Ermenistan milli maçıyla gelen "barış" rüzgarları Eurovisionla yeniden bozulacağa benziyor. Çünkü Ermenistan'ı bu sene Eurovision'da temsil edecek grubun Türk düşmanı "System of a Down" olduğu açıklandı. Grubun Rusya'da yapılacak yarışmaya katılmak için tek şartı var. Şarkılarında sözde Ermeni soykırımını işlemek...

HER KONSERDE TÜRKİYE'YE KÜFÜR

1995 yılında ABD'de kurulan 4 kişilik grubun solisti Tankyan, Lübnan doğumlu bir Ermeni. Tankyan Eurovision şarkı yarışmasını sözde soykırımı dünyaya duyurmak için mükemmel bir fırsat olarak görüyor.

Grup sadece soykırımı desteklemekle kalmıyor, bu işi ırkçılığa kadar vardırıyor ve hemen her konserinde "F..k the Turk" diye bağırıyor.

SÖZDE SOYKIRIMI FİLM YAPTILAR

Irkçı grup eylemlerini sadece müzikle sınırlı değil. ABD yönetiminin soykırımı tanıması için Kongre'ye kadar gidip lobi yaptılar.

"Screamers" isimli filmleri 8 Aralık'ta ABD'de Los Angeles'ta gösterime girdi. Filmin konusu yine sözde soykırım. Kampanyalarının başlığı ise "Türkiye soykırımı kabul et"



ARTO TUNÇBOYACIYAN'LA ÇALIŞTILAR

Türk müziğinin önemli isimlerinden Onno Tunç'un kardeşi, besteci ve aranjör Arto Tunçboyacıyan da "Sytem of a Down" grubuyla ikinci albümünde çalışmıştı.

TÜRKİYE'DEN ERMENİSTAN'A 12 PUAN

Türkiye, Ermenistan'a, 2006 yılında 10, 2007 yılında 12, 2008 yılında ise 10 puan vermişti.



--
             NE  SAĞ, NE SOL,                
   KEMALİZM  EN  GERÇEKÇİ  YOL,

   NE MUTLU TÜRK'ÜM  DİYENE.
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.