T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) Re: islam alemi barisin ne kadar elzem ve diyelogun nekadar mantikli oldugunu bu yasadigimiz 12 günfden sonra daha iyi algilamalidir. evet biz gücsüzük bunu bilerek isyan etmememliyiz. artik akilli olmaliyiz. selam

Bu maile sadece hadi ordan diyalogcu bozuntusu denir.. İslamın manası barıştır, doğru ancak İZZETSİZLİK değildir.. Osmanlı, Ertuğrul ve Osman beyler gibi küçük bir terörist!(Allah a yemin ederimki onlar bugun yaşamış olsalardı terörist olarak yaftalanılırlardı,ayrıca DİYALOG perver arkadaşlar tarafından Zamanı anlayamıyorlar dıye suçlanılırlardı.. Amma dun gıbı bugun de yanıldıklarını ogrenecekler) grup tarafından kurulmadımı. Eeee bugun İslam alemi onlar için buyuk devlet adamı dıye bahsediyor.Oysa onlar koca Bizansa saldırıyorlardı,Bizans eğer onları önemsese bir günde yok ederdi.. Ancak Allah takdir etti ve önemsetmedi,önemsediklerinde is Fatih Kostantinepolise girmişti..
Anlıycanız güç meselesi, kendını güçlü hissetmekle alakalıdır. İslam dunyasındakı güç bugun hıc bır devlette olmamasına ragmen(abd dahıl) zayıf gorunuyorlarsa Devlet Reislerinin korkaklıgından,satılmıslıgından ve haınlıgındendir. İsrail cok guclu oldugu ıcın Filistine girebılmıs degıl.. Musluman ülkelerin başındakilerinin korkaklıgı,basiretsizliği ve ferasetsizliğndendir.
Demokrasi,laiklik,diyalog,dinlerin diyalogu vs. ile milleti uyutanlar, muslumanların gucsuz oldugu savını soyleyenlerdır. Ve bu tezde bulunanlar.. Vallahı ya YAHUDIdır,ya Yahudının kopeği yada Yahudinin mankafalaştırdıgı kellelerdir..
Müslüman Güçlüdür.. Zira İnanıyorsan Üstünsün,Güçlüsün.. Efendımız(S.A.V.) 12 tam inanmış mumının orduları yok edebılecegını soylemedımı.. Arkadaş Güç kafada biter.. Kalbde,Yürekte biter.. Yüreği ve Kafası sağlam olan dunyaya meydan okur vede başarılı olur.Alacaıgnıda alar..
Lanet olsun Yahudıye,Lanet olsun onun uşaklarını,Lanet olsun Dinler! arası diyalog adındaki şeytan işi pisliğe.. Yaşasın Kahramanların Mucadlesi...

 

 






Date: Thu, 8 Jan 2009 02:41:36 +0100
From: a.selam@arcor.de
To: ; anadoluhaber@googlegroups.com; BURAKCANLI@googlegroups.com
Subject: (anadoluhaber) islam alemi barisin ne kadar elzem ve diyelogun nekadar mantikli oldugunu bu yasadigimiz 12 günfden sonra daha iyi algilamalidir. evet biz gücsüzük bunu bilerek isyan etmememliyiz. artik akilli olmaliyiz. selam

AKŞAM

Mehmetçik Gazze yolunda


İsrail'in 12 gündür operasyon yaptığı Gazze'de ateşkesin sağlanmasının ardından Türkiye'nin bölgede barışı sağlamak amacıyla uluslararası barış gücü oluşturma görevini üstleneceği öne sürüldü.

Associated Press ajansına konuşan Ortadoğu kökenli bir diplomat, 'Türkiye'nin Ortadoğu'daki barış görevleri için en iyi tercih' olduğunu söyledi.
Adı açıklanmayan diplomat, görev gücü oluşturulmasında Türkiye'nin ne gibi bir rol üstleneceği konusuna ise açıklama getirmedi.
İddiaya ilişkin Ankara'dan henüz bir yanıt gelmedi.

ATEŞKES'İ SARKOZY DUYURDU

Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy, Mısır'la birlikte Gazze'de ateşkes sağlanması için hazırladıkları anlaşmanın İsrail ve Filistin yönetimi tarafınca kabul edildiğini söyledi.

Sarkozy'nin makamından yapılan açıklamada, Sarkozy'nin, İsrail ile Filistin Özerk Yönetimi'nin Mısır Cumhurbaşkanı Hüsnü Mübarek tarafından dün gece Şarm El Şeyh'te sunulan Fransız-Mısır planını kabul etmesinden memnuniyet duyduğu ifade edildi.
İsrail, Hamas'ın roket saldırlarını gerekçe göstererek 27 Aralıkta Gazze Şeridi'ne hava saldırısı başlatmış, daha sonra kara harekatına geçmişti. Bu saldırılar sırasında yaklaşık 680 kişi hayatını kaybetmişti.
İsrail son olarak, Mısır'ın sunduğu Gazze'de ateşkes sağlanması önerisini olumlu bulduğunu açıklamıştı.
İsrail Başbakanı Ehud Olmert'in ofisinden yapılan açıklamada, Mısır'ın ''Gazze'den terör saldırıları düzenlenmesini ve Gazze Şeridi'ne silah kaçırılmasını durdurmayı amaçlayan bir çözüm'' bulmaya çalıştığı belirtildi.
Açıklamada, ''İsrail, Mısırlı ve İsrailli yetkililerle bu konularda ilerleme sağlanması amacıyla yürütülen diyaloğu olumlu buluyor'' ifadesi kullanıldı.
Hamas'ın da Mısır'ın önerdiği Gazze barış planını değerlendireceği bildirilmişti.
Adının açıklanmasını istemeyen bir Hamas yetkilisi, İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki kara saldırısını görüşmek üzere Mısır'a giden politbüro üyeleri İmad El Alami ile Muhammed Nasr'ın Mısır İstihbarat Şefi Ömer Süleyman ile görüştüğünü belirtti.
Yetkili, "Hamas'ın öneriyi değerlendireceğini" söyledi.
ASKERLER 8 GÜN İÇİNDE ÇEKİLEBİLİR
Fransa Cumhurbaşkanlığı bürosundan üst düzey bir yetkili, Mısır'ın ateşkes planının, İsrail'in 8 gün içinde Gazze'den çekilmesini sağlayabileceğini söyledi.
Yetkili, gazetecilere yaptığı açıklamada, 4 ya da 5 gün içinde Mısır ile İsrail arasında sınırların güvenliği konusunda bir anlaşmanın sağlanabileceğini ve bu anlaşmanın İsrail ordusunun 8 gün içinde çekilmesine yol açabileceğini ifade etti.
SARKOZY BARIŞTAN UMUTLU
Sarkozy daha önceki açıklamasında, Mısır Cumhurbaşkanı Hüsnü Mübarek ile birlikte, Gazze için hazırladıkları ateşkes önerisinin barış getireceğini umduğunu söylemişti.
Sarkozy, Fransa parlamentosunda yaptığı konuşmada, Gazze'de silahların "derhal susması gerektiğini" belirtti.



Tierisch gut! KOSTENLOSE E-Mail-Animationen - von IncrediMail! Hier Klicken!




Yeni nesil Windows Live Services'ı ücretsiz edinin. Buraya tıkla!
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.