T a r a f s ı z D e ğ i l i z

AW: (anadoluhaber) Fwd: {Tevhid} Bir cahiliye adeti boykot: Hadi boykotu "boykot edelim" (mi ne dersiniz? )

Selamlar,

Asagida yazili kisa anekdot, bütün aciligi ve bütün ciplakligiyla gercekleri anlatiyor maalesef. Bilgi caginda nedeni ve nicini ne olursa olsun, böyle bir vahseti, yapanlar, susanlar, görmezden gelenler, neden olanlar ve dahada acisi, cesitli bahanelerle desteleyenler, nasil " insan " olabilirler.
1938 yilindan baslayarak, ayni vahseti yahudilere uygulayan Hitler, in yaptirdiklarindan dahami az kötüdür, bugün Israil'in yaptigi.
Susmak ve tepkisiz kalmak, bir anlamda " suc " ortakligidir.
Uyanmak ve tepki vermek, her insanin, en temel insanlik borcudur.
SUSMAYALIM


--- HIKMET Tinaztepe <hikmet.tinaztepe@gmail.com> schrieb am Fr, 23.1.2009:
Von: HIKMET Tinaztepe <hikmet.tinaztepe@gmail.com>
Betreff: (anadoluhaber) Fwd: {Tevhid} Bir cahiliye adeti boykot: Hadi boykotu "boykot edelim" (mi ne dersiniz? )
An: "anadoluhaber" <anadoluhaber@googlegroups.com>, "anadoluhaber" <forevermirza@gmail.com>
Datum: Freitag, 23. Januar 2009, 1:12



Selam ve Saygilarla


İleti başlangıcı:

Kimden: eeee bbbb <ezberbozan1@gmail.com>
Tarih: 23 Ocak 2009 Cuma 02:01:11 GMT+02:00
Kime: tevhid@googlegroups.com
Konu: {Tevhid} Bir cahiliye adeti boykot: Hadi boykotu "boykot edelim" (mi ne  dersiniz? )
Yanıt Adresi: tevhid@googlegroups.com

Sami genç ve maddi durumu gayet iyi, namazında niyazında bir vatandaş. O gün yine sahibi olduğu şirkete giderken eli alışkanlığından gömleğinin cebine gitti. Evet, sigarası bitmişti. Sürekli alış veriş yaptığı esnaf komşusuna uğramak zorunda kaldı.

 

Sami: Selamun Aleykum Mustafacığım

Mustafa: Ve Aleykum Selam Sami abi

Sami: Nasılsın, işler nasıl?

Mustafa: Ne olsun be abi, şu lanet İsrail tat tuz bırakmadı.

Sami: Hiç sorma Allah İsrail'i kahretsin

Mustafa: Oda bir yana şu işbirlikçilerine ne demeli

Sami: Ah! Ah! İnsanlar nasılda gafil olabiliyorlarmış

Mustafa: Sen ne alacaktın abi?

Sami: Ha, sigaram bitmiş. Şurdan bir Marlboro versene

Mustafa: Hemen abi… Buyur.

 

Sami 5 TL Marlboro parasını verip çıktı. Ardından Marlboro semt bayii geldi ve esnaf Mustafa'ya karton karton Marlboro indirdi arabadan. Adı Sadık idi. Onlarda kendi aralarında İsrail'e lanet yağdırıp ah u vah ettiler. Esnaf Mustafa Sadık'a ödeme yapar. Arada Sami'nin 5 TL'si de gider. Sadık il bayiine ödeme yapar ve o 5 TL ona geçer. Namazı hiç aksatmayan Sami'nin 5 TL'si il bayiinin bölge distribütörüne yaptığı ödemeyle bir el daha değiştirir. Bölge distribütöründen ülke merkezli firmaya ulaşan 5 TL Türkiye Ceosunun İsrail devletine hibe etmesiyle İsrail maliye bakanlığına ulaşır. 2009'a girildiği günlerde Knesset (İsrail Parlamentosu) yıllık bütçe görüşmelerinde orduya ayırdığı bütçe içinde Sami'nin 5 TL'side Yahudi ordusuna kaydırılır. Olmert'e yetişen para asker Salome'ye iki mermi olarak varır. Salome Gazze'ye kara harekâtı yapan birliklerden birinde görevlidir. Bu birlik kuşattığı bir Filistin evine önce el bombaları atar sonra Salome ve diğer askerler eve dalıp taramaya başlarlar. Salome'nin şarjöründeki ilk iki mermi Sami'nin cebinden çıkan 5 TL'dir. Bu mermilerden biri evde kundağında her şeyden habersiz bebeğe diğeri duvarda asılı Kur'anı-ı Mubine saplanır…

 

Akşam olmuş Sami eve dönmüştü. İçi yandığından hemen haberleri açtı. Filistin'den görüntüler geçiyordu. Spiker İsrail askerlerinin Hamaslı teröristleri avlarken bir eve yanlışlıkla girdiklerini filan anlatıyordu. Sami "yalan" diye haykırıyordu. " Hamas terörist değil, Mücahiddir." O sırada kamera zoomlayarak Kuran'a saplanan kurşunu ve kanlı kundağındaki ölü bebeği gösteriyordu. Sami'nin içi yanıyor, ağlıyordu. Dilindeki beddualara amin diyecek olduk ama o bedduaların ona dönmesi uzak değildi."

 

Şimdi, bu adamdan iyi bir senaryo yazarı çıkar mı diyorsunuz? Bu bir hikâye idi yazdık sanıyorsunuz galiba. Nefsimizi Yed-i Kudretinde tutan Zat-ı Akdes'e Yeminler olsun ki, Kullandığınız her bir İsrail ve ABD malı ödediğiniz 1, 3, 5 TL aynen bu para trafiğinde Gazze'ye Ölüm bize Utanç oluyor…

 

 

Aşağıdaki linkte Gazzeli bir anne ve evladının yaşadığı zorluklar bir şiir şeklinde anlatılmış dinlemek isteyen kardeşlerim linki tıklasınlar.

 

http://www.dosya.tc/FilistineA__t.mp3.html

 

Vesselam…

 









--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.