T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) Adalet Duygularım Tahliye Oldu! .................. yeni yazım..............

Adalet duygum darbe yedi. Özgürlük ve eşitlik tankların altında ezildi. Hastalandı adalet, yıkıldı adalet, öldü adalet. İnsanlık adaletsizleşti. Devlet adaleti önce hastaneye yatırıp sonra da tahliye etti.

Devlet içinde terör devlet. Devlet bana değil, halkıma değil, içinde menfaat şebekelerine çetelere olmuş devlet. Devlet bana mezar, bana bomba, bana kaza, bana ölüm çukurunda son bana ölüm…

Haksızlık ve hukuksuzluk ayırımcı eşitsizlik damarlarına rütbelerinden inenlerin, makamlarıyla kendilerine getirimsel istikbal sağlayanların kendilerini üstün kıldıkları bir yapıdan bahsederken isyanım var.

Terörün içinde olanlar, adaletin tecellisine bakın ki hasta diye yedi yıldızı otel konforunda hastanelerdeler. Oradan asla cezaevine gitmeyecekleri ve tahliye edileceklerini biliyor ve söylüyorduk ki tam da öyle oldu. Adaletim yıldızlı istirahatından tahliye edildi.

Bir kısım subay yakınlarının PKK içinde görev yaptıkları tescillendi. Generallerden bazılarının da yakınlarına çürük raporları tanzim edilmiş olduğu haberi Vakit Gazetesinin manşetine taşınmıştı. Bunları araştırmak ve ortaya koymak görevinde olanlar sadece basit cümlelerle basının bu konudaki sorularını geçiştirmeyi tercih etmişlerdir. Vatansever generallerin vatan haini akrabaları mı var? Akılma takıldı bunlar…

Sarp Kuray'ın Genel Kurmay başkanından istediği açıklamayı kamuoyu olarak hepimizin de beklentisidir. Neydi bu beklentisi: "Hiçbir silahlı kuvvetler mensubumuz, terör içinde olmayacak, hiçbir faili meçhul içinde yer almayacaktır." Böyle bir beyan rencide olan gururumuzu, silahlı kuvvetlere güvenimizi tazelemez miydi?

Türk-İş'in Mustafa Özbek'i destekleyen mitingini, CHP'nin Ergenekon Terör Örgütünü savunmasını, Yarsav Başkanının sert söylemini taaccüp içinde dinledik. Şimdi de İstanbul barosunun Hukuksal kimliğine aykırılıkla taraf olarak ETÖ'yü savunması da bir garabettir. Hukuk'un katline bir işarettir. 367 kararı da hukukun bir darbesi değil, hukuka bir darbe olarak hafızalarda ki yerini alacaktır. Hukuk tarihimiz açısından bu yanlışlıklar Hukuk fakültelerinde okutulacaktır.

Bütün bunlar ideolojik (derin) devletin ortaya koyduğu cinayetlerdir. Devletin bağırsaklarını temizlemesini istemeyenler bu ideolojik terörden beslenenlerdir. Bunların hukuksal sonuçlarının halkı tatmin eder bir boyutta olmayacağını gördük. Tahliye olan adalet duygularını kimse tutuklayamaz, tutamaz halkın…

Etö'nün haksız faili meçhullerinin mağdurları bu hukuk sürecinde rencide olan insanlıklarını, devletin koruması gerekir. Mahkûmlara, suçlananlara gösterilen toleranslar, mağdur aileleri üzmekte ve halkın adalet duygusunu tahliye etmektedir. Bu süreç; sistemin kendini onarmasının yolunu açmazsa, sistem intihar etmiş olacaktır.

Son seçimler bu örgütü savunanların yaptıkları mitinglerle, bunlara karşı olanların arasında geçmişti. Önümüzdeki yerel seçimlerinde bu eksene çekilmesi, insanlarımızın sağlıklı oy vermelerini engelleyecektir. Duygusallığın mantık ve fikrin önüne geçtiği bir seçim daha geçirmemek dileğiyle…

Tahliye olan duygularımın, beratı istiyorum efendim!!

Yazının Orjinali İçin Tıklayınız



--
Tarihine sahip çıkmayanların,istikballeri olmaz.  
اللهم صلي وسلم وبارك عليك يا حبيبي ياشفيعي يا قرة عيني يا محمد
Yavuz Sultan Selim Diyor ki:

Bu seferlerimiz, bu sıkıntılarımız ve bu perişanlıklarımız, hep gönülleri birleştirmek, İslam Birliğini tesis etmek içindir.

Mülk Allah'ındır. Kim Allah'ın yardımı olmadan istediğini elde etmede zafere ulaştığını söylerse, Allah onu kahreder ve aşağı derecelere indirir.

Vükela ve ümeranın süslü elbiseler giymesi, padişahlarına tazimden ileri gelir. Biz Allah'tan başka kime tazime mecburuz ki, bu külfeti ihtiyar edelim? Bizim Padişahımız vücudu saran libasa değil, ruhun içindeki inanca bakar.
                      
Serhat ERDEMLİ
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.