5 Şubat 2009

(anadoluhaber) Akıl tutulması ve, bir milletin uyanışı

Kürşat Bumin'in Hürriyet gazetesindeki

"Akıl tutulması mı, yoksa bir milletin uyanışı mı?"

Başlıklı köşe yazısında,  Başbakan Erdoğan'ın Çıkışını salt akıl ile değerlendirip bazı sonuçlar çıkarıyor. Düşünmesi gereken gözlerimizin önünde katiller çocukları kadınları boğazlarken buna müdahale anlamında itiraz edenlere akıl ve teni tavsiye etmenin aslında katillere zaman kazandırmak amacı olduğunu o farkında olmasada herkesin rahatça anlayacağı ve bu akıl hocalarının elbette katil yandaşlığından aynı sert kınamalara muhatap olmazlarının bir akıl tutulması değil aklın arkasına saklanıp katili aklamaya çalışan seri katillerin usta avukatlarının aklın arkasına saklanarak seri katillere sen devam et biz seni kurtarırız mesajı oluşudur..

 Bu gazetenin eski sabıkalarından, geleneksel seçilmiş hükümet düşmanlığı ve ihtilal kışkırtıcılığının yazarlarına has bir yorumla yazdığı yazıya bazıları da internet sitelerinde alkış tutup öldük bittik edebiyatına iştirak ile sanki kriz tüm dünyayı değil de sadece bizi etkiliyormuş gibi ek yorumlar yazmalarına bir cevap yazmam gerekti.

Sayın müzmin muhalefet alkışçıları ve sayın ağlayıcılar. Korosu.

Hayret edilecek kadar safmısınız, yoksa gözleri kör edecek kadar militan idealist misinizde bu iddialara gözü kapalı katılıyorsunuz. Cüneyt Ülsever Hürriyette yazıyor. Hürriyet ise zaten malum bir azınlık tarafından işgal birlikleri yayın organı gibi kullanılan Siyonist ve Masonların en ağırlıklı gazetesidir.

Bazı dünya egemenleri ve içerideki hakim uzantıları, Türkiye de AKP nin önünü açmadan önce dünya çapında bir siyaset ve ekonomi operatörü olan Türkiyeli siyonist yahudi Kemal derviş ile CIA operasyonlarında önemli roller üslenmiş ABD'li Siyonist Yahudi Eşi bayan Derviş eli ile CB. Sezer tarafından startı verilen ve bakan olarak hükümetin ortasına paraşütle indirilip onaylanan bu operatörlerin hem siyasi hem de ekonomik operasyonlara tabi tutulup kan dolaşımından sindirim organlarına ve ekonomik gözlerine kadar bu operasyonlarda değişikliğe uğratılmış bir Türkiyeden söz ediyoruz. Ondan sonra tamamen dibe vurmuş bir ekonomi ile başarısız olmaya mahkûm, rezil olup halkın lanetine uğratılacak ve düşürülecek bir AKP nin önü açıldı. Kim gelirse gelsin batmak ve rezil olmak ya da ABD siyonistleri tarafından İsrail ile birlikte baba oğul tecavüzüne hazır bekletilmek için İsrail dükkanına tezgahtar olarak işe girmek zorunda kalan bir Türkiye zaten artık inşa edilmişti.

Ama hesapları tutmadı. Önceden piyasayı yüz milyon dolarla manipüle edenler milyar dolarlar ile edemez oldular. Dövizi düşürmek için beş-on-yirmi milyarlara varan nakit dövizi soktular anında o parayı Ruslar, Araplar ve bazı ABD oyununu bozmak isteyen ülkeler o miktarı piyasamızdan çekti.

Bu sefer ABD ve İsrail ve yandaşları da piyasadan döviz çekip doları uçurmak istediler diğerleri aynı miktarı içeri soktu. Ülkemizin en zor günleri idi. Türkiye ye karşı dış oyunlar ve içeride milletimize ihanet için ihtilal arayışları, Danıştay cinayeti ve Anafartalar çarşısı, Cumhuriyet gazetesi bombalamaları ay ışığı hergelelikleri vs. Hudson da sakın PKK'lıları teslim etmeyin bu AKP ye yarar diyen vatan haini paşa bozuntuları. Tüm bunlar geride kalmakta. Niye Irak sınırında PKK'yı bombalatmıyorsun sahte yaygaralarından. Alın size izin ve dağa taşa bomba atacak kadarda para gidin bombalayın diyebilecek başarılı bir diplomasi. PKK'nın iç bağlantılarını çözmeye başlayan davalar. ABD'nin Ermeni tasarıları üzerinden tehditlerine bize söylemene gerek yok. Söyleme yap . Türkiye'nin bu bölgede yapacağı fazla bir şey yoktur belki ama engel olacağı çok şey vardır resti. Sadece vatandaşın artık her şeyi öğrenme ve konuşma hakkı bile tarif edilemeyecek kadar çok şeydir. Dünyada kimsenin siyonist baskısından diplomatik dille bile söylemeye cesaret edemediği siz öldürmeyi iyi bilirsiniz çocuk katilleri sözlerini söyleyebilecek bir siyasi ve ekonomik cesaret dönemi.

Ve içeride mazoşist ağlayıcılarımıza rağmen kellesi koltuğunda kuru gürültülere pabuç bırakmayan, ev krokisi ve lav silahları ile kuşatılmış olduğu halde ölümün Allah dan olduğuna kesin inanmış bir Başbakan. Varsa bir alternatifiniz onu söylemelisiniz. Ağlayıcılık acizlerin işidir.

Selamlar

A.D.Şimşek

 


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.