T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) AW: CHP'nin seçim şarkısı çalıntı DEGIL..

Selamlar,

Bu bir gazete haberi, yazilmasiyla, basilip dagitilmasi arasinda epey süre var.. Bir iddiayi yayimlarken, yayim aninda varsa karsi tarafin görüsleri, onlarida dikkate almak, basin ahlak yasasinin geregidir. Tabii bu kurala ancak, Ahlak sahibi olanlarin uyacagi gerceginide unutmamak lazim.
Mars formu, neredeyse dünyanin her tarafinda ve ayni vurgularla kullanilmakta, dolayisiyla
benzerlik kacinilmaz, ancak benzerlikle " Calinti" cok ayri seylerdir. Sözkonusu bestekar, canli yayinda konuyu detayli olarak aciklamistir. Buna ragmen bu haber metnini bu haliyle kullanmak, ancak vakit tarzindaki, üstün ahlaki..! özelliklere sahip basin organlarinin isi olabilir.

Neticeten, secim sarkisinin calinti olmadigini, ancak bu gercege ragmen, konuyu istismar edenlerin ahlaki seviyelerini belirttigini söyleyebiliriz.



--- ali yilmaz <ali_yilmaz_78@hotmail.com> schrieb am Do, 12.2.2009:
Von: ali yilmaz <ali_yilmaz_78@hotmail.com>
Betreff: (anadoluhaber) CHP'nin seçim şarkısı bile çalıntı!
An: anadoluhaber@googlegroups.com
Datum: Donnerstag, 12. Februar 2009, 14:01

CHP'nin seçim şarkısı bile çalıntı!
 
 


CHP'nin İstanbul'daki seçim çalışmalarında kullanacağı şarkının bestesinin "çalıntı" olduğu iddia edildi. Onur Akın'ın bestelediği iddia edilen "Kılıçdaroğlu" adını taşıyan şarkının bestesi, Ahmet Kaya'nın "Kadınlar" isimli şarkısıyla aynı…
   
CHP'nin İstanbul'daki seçim çalışmalarında kullanacağı şarkının bestesinin "çalıntı" olduğu iddia edildi. Onur Akın'ın bestelediği iddia edilen "Kılıçdaroğlu" adını taşıyan şarkının bestesinin, Ahmet Kaya'nın "Kadınlar" isimli şarkısıyla aynı olduğu öğrenildi.

BESTE AHMET KAYA'NIN "KADINLAR" ŞARKISIYLA AYNI!
CHP'nin İstanbul'daki seçim çalışmalarında kullanacağı şarkı, CHP Seçim Koordinasyon Binası'nda düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı. Onur Akın'ın bestelediği "Kılıçdaroğlu" adını taşıyan şarkı, yine Onur Akın tarafından 2 kez seslendirilerek, basına dinletildi. "Kılıçdaroğlu" adını taşıyan şarkının televizyonlarda gösterilmesinin ardından gazetemizi arayan bir vatandaş, "Kılıçdaroğlu" adını taşıyan şarkının bestesinin, Ahmet Kaya'nın "Kadınlar" isimli şarkısıyla aynı olduğunu söyledi. Bunun üzerine video paylaşım sitesi "Youtube" girdik. "Youtube"da, "Ahmet Kaya Kadınlar" yazıldığında ve şarkı dinlendiğinde, Onur Akın'ın bestelediği öne sürülen "Kılıçdaroğlu" şarkısının bestesinin aynı olduğu görülüyor. Ahmet Kaya'nın varislerinin, CHP, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve sanatçı Onur Akın'a dava açacağı öğrenildi.

BESTECİ (!) ONUR AKIN
CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Kılıçdaroğlu, toplantıda yaptığı konuşmada, kendisiyle ilgili böyle bir şarkının yapılmasının onur verici ve olağanüstü olduğunu belirtti. Şarkının bestecisi Onur Akın ise, şimdiye kadar hiçbir siyasetçiye şarkı yapmadığını, ancak şarkılarının seçim dönemlerinde kullanıldığını öne sürmüştü. Akın, Kılıçdaroğlu'nu insan ve siyasetçi olarak çok sevdiğini ve bu parçayı gecenin saat 04.00'ünde yaptığını söyledi.

MUHAMMED EMİN-VAKİT



Windows Live™ ile e-posta kutunuzdaki işlevlerin çok ötesine geçin. Diğer Windows Live™ özelliklerine göz atın.



--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.