T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) EKONOMİYİ ÖĞREN DE GEL, chp hala kendisini 1976 larda saniyo...

TL uluslararası para birimi haline gelecek

Başbakan Erdoğan, CHP lideri Baykal'ın ekonomik krize tedbir olarak TL'nin değerinin düşürülmesini önerdiğini ifade ederek, "Türk Lirası'nı uluslararası piyasalarda alışveriş yapar hale getireceğiz" diye konuştu. Seçimin ufukta gözükmesi ile bazı partilere bir haller olduğunu kaydeden Erdoğan, "Şov yapmaya, milletin önünde takla atmaya, parende atmaya başladılar. Bu şovmenlere milletim en güzel cevabı verecek" dedi

TL uluslararası para  birimi haline gelecek
Erdoğan, mitingin ardından toplu açılış törenine katıldı. Canlı bağlantılarla 145 ayrı tesisin açılışını yapan Erdoğan, Şemdinli Aktütün Sınır Karakolu'nda şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Nurullah Oymak'ın yakınlarına şilt sundu.
AFYONKARAHİSAR (AA)
Başbakan Tayyip Erdoğan, CHP lideri Deniz Baykal'ın ekonomiyi öğrenmesi için daha çok fırın ekmek yemesi gerektiğini söyledi. Partisinin Afyonkarahisar Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlediği mitingde konuşan Başbakan Erdoğan, seçim sandığı ufukta göründüğü için bazı partilere bir haller oldunu söyledi. Erdoğan, bu partilerin, hiç hatırlamadıkları milleti şimdi hatırlamaya başladıklarını belirterek, "Şov yapmaya, milletin önünde takla atmaya, parende atmaya başladılar. 29 Mart'ta bu taklacılara, bu şovmenlere, bu sanal siyasetçilere cevabını benim milletim en güzel şekilde verecek" dedi.

EKONOMİYİ ÖĞREN DE GEL

Paradan altı sıfır attıklarını hatırlatan Erdoğan, "Şu anda paramız değerli bir para. Sayın Baykal, geçmiş bana akıl veriyor, diyor ki 'İşsizliği gidermek için Türk parası değerli, değerini azaltmak lazım.' Ha, Sayın Baykal sen git de işine bak. Ekonomiyi git ehlinden öğren. Daha bu işi öğrenmen için çok fırın ekmek yemen lazım, çok. Daha dur bakalım. Bu TL öyle bir noktaya gelecek ki uluslararası piyasalarda alışverişlerimizi TL ile yapar hale geleceğiz. Onun adımlarını atıyoruz. Bunlar olacak. Onun altyapısı oluşuyor. Bu ülkenin milli parasının kaderini başka paralar belirlemeyecek, bu düzeye geleceğiz" diye konuştu

KAFATASI ÖLÇMÜYORUZ

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Meclis'te Kürtçe konuşulmasıyla ilgili AK Parti'ye yönelik eleştirilerine tepki gösteren Başbakan Erdoğan, "Bu arada, Sayın Bahçeli de fırsatı kaçırmamış. Hemen bizi suçlamaya kalkmış. AK Parti'yi bölücülerle bir tutma gayreti içerisine girme. Sayın Bahçeli şunu da bilmeni istiyorum: Eğer milli değerlere sahip olmaksa, bu ülkede Tayyip Erdoğan en az senin kadar milli değerlere sahiptir. En az senin kadar. Ama Tayyip Erdoğan kafatası milliyetçisi değildir. Bunu da bilmeni istiyorum. Değildir. Ölçüp biçenlerden değildir. Bu milletin 71.5 milyon nüfusuna ayırt etmeksizin aynı mesafededir. Bugüne kadar böyle geldik, bundan sonra da böyle gideceğiz" diye konuştu.

DTP'nin derdi bağcıyı dövmek

DTP lideri Türk'ün Meclis'te kürtçe konuşmasını eleştiren Erdoğan, "Biz TRT 6'yı açtığımızda buna karşı çıkanlar, dün TBMM çatısı altında Anayasa'yı ve TBMM İçtüzüğü'nü ihlal ederek bir kriz çıkarmaya çalıştılar. Bunlar, 'TBMM çalışmalarında Türkçe'den başka bir dil kullanılamaz' hükmünü bilmelerine rağmen şov yapmak ve çatışma çıkarmak için uğraştılar. Çatışmadan beslenen bu grup, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da TRT 6 yayınlarının izlenmemesi için baskı yapan, taraftarlarına da yasak getiren bir gruptur. Çünkü bunların derdi üzüm yemek değil, bağcıyı dövmektir. Buradan bir tartışma, bir çatışma çıkarıp siyasi rant elde etmeye çalışırlar. Bunlara benim milletimin karnı tok. Kimse artık bu ülkede kardeşi kardeşe düşüremez. Çatışma çıkaramaz. Artık bağcının gözü açıldı. Milletin gözü açıldı. Türk diyor ki 'Başbakan meydanlarda Kürtçe konuşuyor.' Ben Kürtçe propaganda yapmıyorum. Sadece TRT 6'nın açılışında kullandığım ifadeyi Diyarbakır'da kullandım. O kadar. O da bir Başbakan'ın en doğal hakkıdır" dedi.

26.02.2009

Tierisch gut! KOSTENLOSE E-Mail-Animationen - von IncrediMail! Hier Klicken!
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.