T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) Fwd: Fw: Fransiz Sokagi'ndaki Tunusien Restaurant icin uyari








Tunusien Restaurant icin uyari
Date: Wed, 8 Aug 2007 09:04:42 +0300






Subject: Fransiz Sokagi'ndaki Tunusien Restaurant icin uyari
Date: Tue, 7 Aug 2007 12:22:44 +0300
From: Ajlan.AKCAY@halkbank.com.tr

ÖZELLİKLE İSTANBUL DAKİ ARKADAŞLARA DUYURULUR

Konu: Fransiz Sokagi'ndaki Tunusien Restaurant icin uyari
 

Gectigimiz haftasonu tatil icin istanbula ailesinin yanina gelen arkadasimla eskiden Fransiz Sokagi olan smdiki adiyla Cezayir Sokagi'na gittik. Tunusien Restorant'a oturduk. Yemek siparisimizi vermis beklerken yan masadaki hararetli konusma dikkat cekiciydi: ellili yaslarda, sIk gorunumlu bir adam masadaki yabancilara tercuman araciligiyla Turkiye'den bahsediyordu. Fakat sohbet once Ermeni sorunuyla bi ateslendi. Beyefendi Turklerin gayet sogukkanlilikla bu katliami yapabilecegini, zaten Balkanlari da bu sekilde yillarca yonettigini ( masadaki miasfirlerin Bulgar, Romen, Rus olma ihtimalleri yuksekti konustuklari dile bakilirsa) izah etti. Ardindan boynu fularli Fransiz bozmasi bey konusmasina kendi engin bilgileri (!) isiginda yaptigi anlasilan politik planlarla devam edip Turkiye'nin hangi parcalarinin gereksiz oldugunu, nerelerinin elde kalsa yetecegini ve bizi Avrupa Birligine dahil ettirmeye yarayacagini acikladi. Arkadasim Ertan dayanamayip dondu ve 'Bir subay oglu olarak bu soylediklerinizi kabul edemiyorum. Yabancilara ulkemizi boyle anlatamazsiniz' dedi. Yuzu bile kizarmayan adamin cevabi da gayet piskindi: 'Burasi benim mekanim, benim misafirlerim. istedigim gibi konusurum.' Ertan 'Burasi da benin ulkem. Bu kadar insan bosuna can vermedi.' dediyse de  muhattab bir yuz bulamadi. cok geÃcmeden iceceklerin hesabi getirildi masamiza. itiraz ettik, yemeklerimizi istedik, bu sefer de garson uzatmamizi ve kalkmamizi soyledi. Bakkaldan ogrendigimize gore fularli zat sokagin yoneticisi ve oradaki bircok mekanin sahibi Mehmet Tasdiken'mis. Kendileri saygisizligi ve Fransiz ozentiligiyle de meshurmus zaten. Benim basima geldi diye bu maili sizlere atiyorum. iste boyle kuyumuzu kazan insanlara, para kazandirip ailesini ve kendisini beslemeyelim. Bunun icin siz de lutfen bu maili cevrenizdekilere iletiniz.





*** Bu mail zararli icerige karsi, HALKBANK Antivirus Sistemleri tarafindan taranmistir. ***
Bu elektronik posta ve ekleri sadece adreste belirtilen kisi veya kurulusun kullanimi icin gonderilmektedir. Bu mesaj tarafiniza yanlislikla ulasirsa, lutfen gonderen kisiyi bilgilendiriniz ve mesaji sisteminizden siliniz. Mesajda ve eklerinde yer alan bilgilerin her ne sekilde olursa olsun ucuncu kisiler ile paylasilmasi hukuki ve cezai sorumluluk dogurabilir. T. Halk Bankasi A.S.'nin, bu mesaj ve eklerinin icerigi ve yayimi ile ilgili hicbir sorumlulugu bulunmamaktadir.

This email and the attachments are sent to the individual or entity defined in the address field only. If you are not the intended recipient or have received the message in error, please notify the sender and remove the message from your system immediately. Sharing the information in the message or the attachments with the 3rd parties may cause legal rules and penalties to apply. T. Halkbankasi A.S. has no responsibility on the submission of this message and the attachments.



Live.com'u deneyin - hýzlý ve kiþiselleþtirilmiþ giriþ sayfanýzla istediðiniz her þey tek bir yerde. tek bir yerde.

Windows Live™ ile e-posta kutunuzdaki işlevlerin çok ötesine geçin. Diğer Windows Live™ özelliklerine göz atın.



--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.