T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) İŞTE MİLLİ GÖRÜŞ FARKI HELAL MUKADDER BAŞEĞMEZ

Geçtiğimiz günlerde İstanbul mydonose showland te yapılan programımızda mukadder başeğmezin bir cümlesi çok hoşuma gitti..

aynen şöyle dedi..

geçtiğimiz belediye seçimlerinde İstanbul büyükşehir belediye başkan adayı idim..bu seçimlerde ise bağcılar belediye başkan adayıyım..

önümüzdeki seçimlerde Pendikten muhtar adayı gösterseler kabul etmezsem şerefsizim..dedi..

gerçekten çok hoşuma gitti bu laf....


--
Milli Görüş Anadolu'ya hakkı, adaleti getiren, Malazgirt zaferini kazanan görüştür. Sultan Alparslan'ın görüşüdür. Milli Görüş, hakkı, adaleti Kosova'ya götüren Sultan Murat'ın görüşüdür. Milli Görüş, haksızlığı ve zulmü önlemek için Yıldırım gibi NİĞBOLU'ya yetişen Sultan Beyazıt'ın görüşüdür. Milli Görüş, Mustafa Kemal'in öncülüğünde İstiklal Savaşını yapan görüştür. Milli Görüş, son olarak Kıbrıs'taki katliamı durduran, adaya huzur ve barışı getiren görüştür.




Türkiye'deki 70 milyon kardeşimizin hepsinin ve yeryüzündeki 6 milyar insanın hepsinin saadetini temin etmek için Milli Görüş: "Yaşanabilir bir Türkiye", "Yeniden büyük Türkiye", "Yeni bir Dünya" ideallerini gerçekleştirecek bir görüştür.
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.