T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) İzmir'de kapı önlerindeki garip CD'ler

İzmir'de kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından evlerin kapılarına bırakılmış içinde 'laiklik ve demokrasi karşıtı' ve Atatürk'e hakaretler içeren CD'ler bulundu.

09/02/2009

Nerede ve nasıl hazırlandığı belli olmayan, üzerinde "Lâ Production" yazılı CD'lerin içinde Atatürk'e "tağut" benzetmesi yapılıyor, TBMM ve Anayasa Mahkemesi gibi kurumlar eleştiriliyor.

Ayrıca, yaklaşan seçimlere işaret edilerek vatandaşların sandığa gitmemesi isteniyor. Seçimlerin yanlış olduğu, laiklik ve demokrasiyi savunanların dinden çıktığı iddia ediliyor.

Cumhuriyet mitingleri gibi eylemlere katılan vatandaşlar hakkında ağır eleştiriler yer alıyor.kullan

Kadifekale semtinde oturan ve adının açıklanmasını istemeyen bir vatandaş, sabah işe gitmek için kapısını açtığında bir CD fark etti. Üzerinde "Cehenneme Götüren Ameller" yazılı CD'yi alarak seyretti. İçinde bazı devlet kurumlarının kâfir ilan edildiğini, Atatürk'e "tağut" benzetmesi yapıldığını gördü. CD'nin içinde, kimlerin Cehennem'de azap göreceği sıralanıyor, Allah'ın indirdiği yerine başka kanunlarla hüküm verenlerle ilgili çeşitli benzetmeler yapılıyor. Görüntülerde sık sık TBMM ve Anayasa Mahkemesi gibi kurumlar çıkıyor. Laiklik ve demokrasiyi savunan herkesin dinden çıktığı iddia ediliyor.

"Tağutlar" bölümünde Atatürk'ün fotoğrafları ve çeşitli görüntüleri yer alıyor. Ayrıca Atatürk heykelleri için "put" benzetmesi yapılıyor. Ayrıca Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğraflarına da yer veriliyor.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, CD'leri hazırlayan ve bırakanları belirlemek için çalışmalara başladı.

kullan


1

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.