(anadoluhaber) MEB' den boykot etmeyin çağrısı

Konu: MEB' den boykot etmeyin çağrısı

Uluslararası yatırımcıların şikayeti üzerine bir genelge yayınlayan Çelik, kriz ve ekonomik nedenleri göstererek "boykot" etmeyin çağrısı yaptı.

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, 'İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını finanse ettiği iddiasıyla Türkiye'de bulunan birçok uluslararası şirkete ve ürünlerine yönelik boykot çağrılarına' itibar edilmemesini istedi. 'Krizden etkilenmemek ve Gazze'deki barış sürecini olumsuz etkilememek için okullarda boykot gibi girişimlerin olmamasını, bu konuda il milli eğitim müdürlüklerinin gerekli tedbirleri almasını' istedi.

Geçen ay Gazze'de öldürülen Filistinliler için okullarda saygı duruşunda bulunulması talimatı verdiği için eleştirilere maruz kalan Bakan Çelik, yabancı şirketlerin ürünlerinin boykot edilmesi çağrılarına tepki gösteren bir genelge yayımladı. Uluslararası yatırımcıların şikayeti üzerine yayımlandığı öğrenilen genelgede Çelik, dünyada yaşanan malî krizden ülkemizin etkilenmemesi için önlemler alındığını hatırlattı. Çalışmaların sonuçlarını değerlendiren Bakan, şunları söyledi: "Ülkemizin ekonomik gücünü artırmak ve yatırımcı güvenini sağlamak için verdiği mücadele sonunda gelinen nokta memnuniyet vericidir. Bu süreçte yabancı firmalar yatırımda bulunarak, yaptıkları ihracat, sağladıkları istihdam ve ödedikleri vergilerle ülke ekonomisi ve insanına büyük katkı sağlamaktadır."


                                      BOYKOT ' dan

 "Şehitlerin kanını hiçe sayan önce bu konuda hassasmış gibi davranıp şehitlerin kanları üzerine siyaset yapıp sonrada hassaslıktan çok uzak bir duruş sergileyip siyonist katil israili destekleyen ürünlerin boykot edilmemesi yönünde açıklama yapan ları kınıyoruz... ve unutmasınlarki Şehid kanı üzerine siyaset yapmak karşıklıksız kalmayacak ALLAH a havale ediyoruz."

 Müslüman kanı döken siyonist katil israil ürünlerini kullanmayacağız...
 Siyonist katil ve ülkemizdeki dostları istedikleri kadar rahatsız olsunlar, boykot tercih meselesi değil bir görevdir. Önce müslümanlık sonra insanlık görevidir...

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.