T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) Mehmet Sevigen istifasını verdi

CHP Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sevigen hakkında çıkan yolsuzluk iddialarından sonra uzun süre düşündü ve kararını verdi..

21/02/2009

Adı rant ve komisyonculuk iddialarına karışan CHP genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sevigen istifa edip etmeme kararını açıkladı.

Deniz Baykal'ın en yakınındaki isim CHP Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sevigen, C, CHP'deki genel sekreterlik görevinden ve MYK'dan istifa etti.

Sevigen şunları söyledi:

Bir süreden planlı bir şekilde benim hakkımda çirkin bir kampanya yürütüldü. İftiraların devam ettiler. Kaset dediler, rant dediler. Ama hiçbirini ispat edemediler. Bunların hiçbirisi doğru değildir.

Hakkımda bu iddiaları atanları ispat etmeye çağırıyorum. Kimsenin hayisyet celladı olmasına kesinlikle izin vermeyeceğim...

Haberin devamı için TIKLAYINIZ


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.