T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) Yan: [ANADOLU HABER] Fwd: FW: SESİMİZİ DUYUYOR MUSUNUZ? kitap yardımı

SY. Hocam  ,  öncelikle  selamlarımı  sunuyor ve başarılar  diliyorum , istediyiniz  şeylerden  benim elimde bulunan  bir adet   pentiyum  100   bilgisayar var  ,faal  durumda  bende  fazladan  duruyor,  onu  size  gönderebilirim ama  KARS   a  kargoyla  gönderirsem  nakliyesini  sizmi  ödeyeceksiniz  ?  bu konuda  bilgi  verirseniz  iyi olur,  ben emekli  maaşıyla  durumu idare  eden bir  kimseyim,   cevabınızı bekliyorum    s.a.v.r.  

--- 07/10/08 Sal tarihinde Sili Ozerdim <siliozerdim@gmail.com> şöyle yazıyor:
Kimden: Sili Ozerdim <siliozerdim@gmail.com>
Konu: [ANADOLU HABER] Fwd: FW: SESİMİZİ DUYUYOR MUSUNUZ? kitap yardımı
Kime: "dgiraud@superonline.com" <dgiraud@superonline.com>
Tarihi: 7 Ekim 2008 Salı, 21:45

Yardımlarımıza ihtiyacı olan uzaktaki yakınlarımız)))))),sevgiler.Sili







İyi günler  efendim.
   Ben size uzak, çoğu insana uzak gelen, bir yerden ve okuldan yazıyorum. Gelin uzakları yakın edelim. Okumaya ve okuyana desteğinizi bekliyoruz.YARINA BİR NEBZE OLSUN EMEK BIRAKMAK İSTEMEZ MİSİNİZ?
 Okulumuzun kitap ihtiyacı var.Kütüphane oluşturmaya çalışıyoruz. Sizlerden, ilgili insanlardan, kendileri gibi başarılı insanlar yetişmesini isteyenlerden, bilinçli olarak geleceği görebilen insanların yetişmesini isteyenlerden, yapabilirseniz kitap yardımı yapmanızı bekliyor ve istiyoruz. Romanlar, hikayeler, edebi dergiler, test kitapları, ansiklopediler,atlaslar, tarih dergileri,haritalar,sözlükler, kaynak kitaplar, araştırma kitapları, ingilizce ses kasetleri, eğitim cd 'leri,tebeşir bile  olabilir  Öğrencileri okumaya teşvik edecek kitaplara ihtiyacımız var Eski yeni olması farketmez.Yeter ki kitap olsun....   [ CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM]

  Ayrıca okulumuza bilgisayar dakazandırmak istiyoruz. Eski, kullanılmış olması farketmez çocuklar bilgisayarla tanışsınlar. Bu konuda da yardımcı olabilir misiniz?

 Size iletmek istediğim  bir konu  vardi. En azindan sizden bilgi almak istiyorum. Okulumuzda cok amaçlı bir salon var. burada tiyatro yapalabiliyor. Fakat ses sistemi cok zayıf.Hatta megafon gibi bir sistem kullanıyoruz ögrencilerin bir yil boyunca hazirlanip emek verdikleri eserler oluyor. Ama dinleyicilerin hepsi tam duyamadiklari iciin verimli olmuyor. Okulumuza tiyatroda kullanmak icin on kadar yaka  mikrofonuna ihtiyacimız var.
  Ayrıca ufak tefek müzik aletleri de kazandırabilir miyiz?
 Acaba bunlari okuluma nasil kazandirabilirim ? öğrencilerin Heyecanini ve sevincinini gordukten sonra birseyler yapmak istedim. Umarim cok sey istemis olmam

         Başlattığımız kampanya yeterli kitabımız ve araç gerecimiz oluncaya kadar veya ilgili insanların temiz yüreklerinden gelen yardımlar sürdğü sürece devam edecektir



  Not:  Birinci sınıf ile sekizinci sınıf arası  öğrencilerimiz var. Okulumuzda hem yatılı, hem taşımalı, hem de gündüzlü öğrenciler var. Buraya aras, mng, ups,sürat kargo ve yurtiçi kargo geliyor (postane yoluyla da olabilir)
   İlgisiz kalmamanınızı bekliyorum. İşlerinizde kolaylıklar dilerim.


Adres:     ŞEHİT REFİK.CESUR YİBO.
                                                           KAĞIZMAN/ KARS


Benim tel.:                        0 505 454 87 44,         0 535 703 42 79


OKUL FAKS:                  0 474 351 70 70     TEL.: 0474 351 60 82

Okul müdürünün tel.:       0505 688 53 50, 0535 291 95 93

Müdür yardımcısının tel.:0505 857 15 60

 MEHMET AKAY
TÜRKÇE ÖĞRETMENİ

   İŞLERİNİZDE KOLAYLIKLAR

Bana gelen bir maili iletiyorum..



Yahoo! Türkiye açıldı!
Haber, Ekonomi, Videolar, Oyunlar hepsi Yahoo! Türkiye'de!
www.yahoo.com.tr --~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.