T a r a f s ı z D e ğ i l i z

KELİMELER - KAVRAMLAR ... İSTİDRAC

   15 Temmuz 2007 de, yani tam bir buçuk sene evvel az sayıda kardeşle faaliyete başlayan Genç Gönülerleri Mail Grubu'muzda, şuan itibariyle 45.000. den fazla üyemiz oldu ve 2009 sonuna kadar hedefimiz, mail yoluyla 100.000. kardeşe ulaşmak.
   Mail Grubumuzda düzenli olarak üç konuda yayın yapmaktayız.
   Bunlar; Hz. Adem (as.) dönemi ile başladığımız, Kur'an-ı Kerim'de zikredilen peygamberlerimizin dönemini anlatarak, Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (sav.) dönemine geldiğimiz ve konuları, olayları, kişileri tane tane işlemeye çalıştığımız "İSLAM TARİHİ" başlıklı bölümümüz,
   Önce usul ve yöntem konularını yayınlayarak başladığımız, "Meşhur 40 Hadis" diye bilinen Hadis-i Şerifler ile devam ettiğimiz ve ardından konulara göre ve kaynaklarıyla, ravileriyle, sıra ile takip ettiğimiz "HADİS-İ ŞERİFLER" başlıklı bölümümüz. Kütüb-i Sitte'den alıntı yaparak yayınladığımız bu bölümümüzde önce "İMAN VE İSLAM HAKKINDA" bölümündeki Hadis-i Şerifleri yayınlamıştık. "NAMAZ" bölümündeki Hadis-i Şerifler ile devam ediyoruz.
   Bir diğer bölümümüz de; "KELİMELER - KAVRAMLAR" başlığı ile devam ediyor. Meşhur "Dört Terim" ile, çok çok önemli kavramlarla başladığımız sonra alfabetik olarak devam ettiğimiz bu bölümde "İSTİDRAC" konusuna gelmiş bulunuyoruz.
   Aşağıdaki linki tıklayarak her müslümanın anlaması, kavraması gereken bir hal olan İstidrac'ın ne olduğunu hatırlayalım, öğrenelim ve korunalım lütfen...
 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
   Genç Gönülerleri Mail Grubu'muzda ayrıca; ayda bir şiir, ayda bir de kitap tanıtımı, zaman zaman da ezgiler, resimler, videolar, slaytlar yayınlamakta, gerek duyuldukça da duyurular yapmaktayız.
   İstanbul'da başlayıp devam ettiğimiz, sadece Mail Grubumuzdaki kardeşlerin davetli olduğu, gelenekselleşen düzenli programlarımız var. Bu kapsamda; Boğaz Gezisi, İftar Programı, Piknik Programı ve Gönülerleri Buluşmaları-Seminerleri düzenlemekteyiz.
   "Kardeş vakıf-dernek ve sosyal kurumlarımız"ın düzenlediği, genel sosyal ve kültürel anlayışımıza uygun gördüğümüz, yararlı, faydalı, önemli programlara da, topluca katılmak istediğimiz de, o etkinliklerin de duyurusunu yapmaktayız... Örneğin aşağıda göreceğiniz, bu hafta sonu Gebze'de düzenlenecek "GEBZE FİLİSTİNLE" programında olduğu gibi...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ve işte bir muhteşem etkinlik daha...
 
      GEBZE FİLİSTİNLE    
YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA GECESİ
14 ŞUBAT 2009 CUMARTESİ
19.00 - 22.00
   14 Şubat 2009 tarihinde Gebze Kapalı Spor Salonu'nda "Filistin'le Yardımlaşma ve Dayanışma Gecesi" yapılacaktır. Gece'de "Filistin Gönüllüleri Platformu" olarak düzenlenen yardım kampanyasında toplanan tüm ayni ve nakdi yardımlar ilan edilip İHH Yetkililerine teslim edilecektir.
   Program; Recep Çalışkan hocanın Kuran'ı Kerim tilavetiyle başlayacak. İHH Başkanı Bülent YILDIRIM, Yazar Abdurrahman DİLİPAK, Yazar Ramazan Kayan, Ezgileriyle Ömer Karaoğlu ve Grup Kardeşlik Çağrısı'nın misafir olcağı gecede sinevizyon gösterisi ve sunumlar olacak.

 

İ R T İ B A T

(262 642 62 61)
(539 718 87 72)
(554 416 57 77)
(546 819 02 12)

www.gebzedengazzeye.org

Bu güzel programa biz İstanbul'dan gideceğiz inşAllah.
İstanbul'dan Gebze'ye ulaşım çok kolay. 
Harem-Gebze minibüslerine binip Gebze de iniyorsunuz... 
Gebze'ye yakın il ve ilçelerde alan kardeşler hasseten davetlidir. 
Programa ailece veya arkadaşlarımızla katılalım inşAllah...

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu mektubu GENÇ GÖNÜLERLERİ MAİL GRUBU'na üye olduğunuz için aldınız.  
http://groups.google.com.tr/group/gonulerleri  adresinden sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Site yönetimi ile tanışmak için abdulmevla1@hotmail.com adresini MSN nize eklebilirsiniz... Kendi tanıdıklarınızı da mail grubumuza üye yapmak için siteye üye vasfınızla girip bu yetkinizi kullanabilirsiniz... Mail almak istemiyorsanız da lütfen bu adrese bildirin...
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.