T a r a f s ı z D e ğ i l i z

TTÖ ne olacak?

Başlığı açayım; “Trinite Terör Örgütü” için bu ükede birşey yapılmayacak mı? Aslında bu örgütlenmeden daha önce bahsetmiştim. Bugün kaldığım yerden devam etmek ve bana göre çok önemli olduğu için “tekrar bile olsa”, o yazının mesajını “pekiştirmek” istiyorum. Gerçekten bu oluşum “bağımsız Türkiye” için çok ama çok tehlikeli!

Peki bu nasıl bir örgüt?


Tek bir ideali var; Türkiye’nin “Hristiyan Avrupa’nın bir parçası olmasını”, kendi değerlerini kayberedek, potansiyelinin farkına varamadan, Amerika-Avrupa çizgisinde “küçük bir emir erine” dönüşmesini sağlamak!


Ne oldu? İnanmadınız mı?


Türkiye “Asya’da alternatif arasın” diyenler, silahlı örgüt üyesi oluyor da, bu neden olmasın!


Sevgili dostlar, bu örgütün parçası olduğunu düşündüğüm isimlerin ortak özellikleri de var; bu arkadaşlar “karşılıksız olarak Kıbrıs’ı AB’ye verelim, AB’nin her dediğini kabul edelim, Türkiye’nin AB ve ABD tarafından parçalanmasına göz yumalım, bütün varlıklarımızı yabancılara satalım, bebek katili APO’yu hapisten çıkarıp siyasi liderlerden kabul edelim, AB isteği gereği halkımızı azınlıklara bölelim” gibi fikirleri savunuyorlar...


Hatta çok daha ileri gidiyorlar; “Müslüman Türk halkı adına” yapmadıkları soykırım için “Ermeniler’den” özür kampanyası başlatıyorlar! TTÖ’nün “imkanları” ile kamuoyu oluşturuyorlar!


Sevgili dostlar, “TTÖ” deyip geçmeyin, bu oluşumun her şeyi var; TV’lerde istedikleri gibi konuşuyorlar, sivil toplum örgütleri kuruyorlar, dış odaklardan istedikleri gibi “maddi kaynak transferi” yapıyorlar ve işin ilginç tarafı; bunları yapanlar “hep aynı” isimler!


Fikirleri de hep aleyhimize. Örnek vereyim; “Müslüman-Laik” Türkiye Cumhuriyeti’nin bayrağını “Kıbrıs’tan çekelim”, yerine “İsa’nın 12 Havarisi’ni temsil eden” 12 yıldızlı AB bayrağını “oraya koyalım” tezini savunuyorlar! Türkiye’nin Güneydoğusu için, Kuzey Irak için yine “12 yıldızlı veya daha bol yıldızlı” bayrakları Türk Bayrağı’na “yeğliyorlar!”

Şimdi soruyorum; bu girişimler “planlı örgütsel faaliyet” değil mi? Lütfen dikkat edin hep aynı isimler bunlar!


Peki nasıl durduracağız bana göre son derece tehlikeli, dış destekli bu “oluşumu” ? Ergenekoncular’a “Dur” dedik, peki ya “Triniteciler” ne olacak? Onlara “dikkat etmeyecek miyiz?” Tespit etmeyecek miyiz? Kim bilir; belki yer altına silahlar gömdüler, günün birinde “fikirleri, Türkiye’ye AB veya ABD kontrolünü-Hristiyan emperyalizmini” kabul ettirmekte yetersiz kaldığında, çıkarıp darbe deneyecekler!


Sonuç: Türk kamuoyunun dikkatini hep aynı isimler olan “Triniteciler’e” çekmek istiyorum! Sivil toplum örgütleri var! Avrupa’da büroları var! Gazetelerde-televizyonlarda köşeleri var. Medya bağlantıları, belki de asker-polis uzantıları dahi var!


İddiaya göre “Türkiye’nin merkezini kaydırmak” isteyen “Ergenekoncular’ı” durdurduk... Şimdi sıra “Türkiye’nin merkezini” Hristiyan Batı dünyasının “emperyalizmine doğru” kaydırmak isteyen “Triniticiler’i” durdurmakta!


Yoksa bu ülkede “Asya’da alternatif arayalım, bağımsız kalalım” deme hakkı yok mu? Bunu diyenler “terrorist”, ABD ve AB’ye “esir” olalım diyenler “adam mı” sayılıyorlar bu ülkede!!


Yiğit Bulut - Vatan
ybulut@gazetevatan.com

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.